25.08.2014 00:16

SK Nový Knín B - Prostřední Lhota 4:2 (1:0)

Naše Benfika po sestupu zahájila sezónu rovněž úspěšně a hrou i výsledkem okopírovala áčko. Po většinu derby s Prostřední Lhotou byla až asi na deset minut ve druhém poločasu lepším týmem a zaslouženě vyhrála identickým skóre jako první mužstvo 4:2 po poločasu 1:0.

Domácí mužstvo začalo s chutí a hned v první minutě se dostal do velmi dobré příležitosti P. Vlk, který ale míč snad z metru nepropasíroval do branky hostů. Lhotečtí nezůstali nic dlužni a asi v 10. minutě střela přibližně z 25 metrů lízala břevno knínské branky. V té době se hrál poměrně slušný kombinační fotbal, při kterém jsme měli mírně navrh. Svou převahu jsme korunovali asi v 28. minutě, když B. Rákosník kolmicí vysunul P. Vlka, který už proměnil.

Začátek druhého poločasu jsme měli jasně ve své režii. A přišly také branky. Asi v 49. minutě se po lajně na pravé straně vápna probil J. Pouček, překvapivě prudce vystřelil z velkého úhlu šajtlí a míč se do sítě odrazil od zadní tyče. Po chvílu si hostující obrana pomohla faulem a ve vápně levý bek srazil pronikajícího P. Vlka, jenže J. Stracený z nařízené penalty volil technickou střelu, která ale šla vysoko nad branku. Po chvíli se na vlas stejná situace opakovala, jen se vyměnili aktéři. Faulujícím byl stoper, faulovaným B. Rákosník, a rozhodčí znovu ukázal na bílý puntík ve vápně. K míči se tentokrát postavil  F. Kukla a bezpečně proměnil.

Tato situace nás jakoby ukolébala a na chvíli jsme vypadli z rytmu. Hosté hru zjednodušili, začali míče nakopávat, což se jim vyplatilo. První gól padl po nákupu na zapomenutého J. Šťástku, druhý po trestném kopu skoro z půlky, když zahrávající poslal na naší branku padáček, T. Reisser snad chtěl míč chytat, ten mu ale vypadl, trefil záda opět J. Šťástky a od nich zapadl do sítě. Naštěstí se nám takřka v zápětí podařilo si zajist dvoubrankové vedení, když trestný kop B. Rákosníka našel hlavu J. Poučka, který upravil skóre na konečných 4:2. Výsledek jsme si pak v klidu pohlídali.

Branky: 49., 75. Pouček, 28. Vlk, 62. Kukla

Sestava: Reisser - Sládek, Pejla, V. Sklenář, Hubička - Kukla (71. Hájek), Rákosník, Vostrý, Vlk (78. Sláma) - Pouček, Stracený (60. Čvančara)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904