03.04.2023 18:08

Až na žáky samé prohry

SK Nový Knín/N. Ves A - Sp. Rožmitál p. Tř. 1:4 (1:1)

Proti favoritovi začali naši áčkoví dorostenci na náročném terénu nebojácně, výsledkem toho byl také první gól v síti hostů po chybě gólmana, kterému míč proklouzl pod tělem. Bohužel po chybě tentokrát našeho bránkáře, který při rozehrávce nahrál přímo na kopačky hostujího hráče, před kterým zívala opuštěná branka, hosté lacino skóre srovnali. Na výkon z prvního poločasu jsme v druhém nenavázali a aby smůly nebyl konec, druhý gól jsme si dali tentokrát vlastní. Na naše hráče padla deka, čehož výsledkem byly další dva góly v naší síti. O zápasu tak bylo rozhodnuto, hosté až do závěrečného hvizdu hru kontrolovali, na zvrat naši hráči už sílu neměli. 

Branka: Š. Mařík

S. Králův Dvůr/Čl-U Beroun B - SK Nový Knín/N. Ves B 3:2 (1:1)

Na umělé trávě poměrně špatné kvality se hrál rychlý fotbal, domácí byli hodně namotivováni, do soubojů chodili s nasazením, s čímž naši béčkoví dorostenci měli dlouho potíže. Paradoxně jsme to ale byli my, kdo šel do vedení. Náš první rohový kop zahrál P. Hůlka přímo na hlavu J. Kůra a ten dostal naše mužstvo do vedení. Jenže po jasném faulu v šestnátce jsme pak dali domácím příležitost z penalty vyrovnat, čímž nepohrdli. Po přestávce se hra přece jenom už vyrovnala, hosté ubrali na tempu, čehož využil M. Rampas, který se uvolnil na hranici vápna a levačkou střelou do šibenice dostal naše mužstvo znovu do vedení. Po chvíli jsme mohli vedení potvrdit, jenže ani střelec druhé branky, ani střídající V. Jindrák míč do sítě sami před gólmanem nedopravili. A tak kalich hořkosti jsme vypili až do dna v samotném závěru, když domácí asi osm minut před koncem nejprve vyrovnali po trestném kopu a v poslední minutě, tentokrát po domnělém faulu, opět z penalty rozhodli, že všechny body zůstanou u Berounky. 

Branky: Kůr, Rampas

SK Nový Knín/N. Ves - S. Kamýk n. Vl. 6:0 (1:0)

V uvodním dějství hosté potvrdili, jak se za poslední rok zlepšili, dlouho se nám nedařilo výrazně prosadit. Až ve druhé půli zápasu jsme roli favorita potvrdili, rozstříleli se a snaživému soupeři jsme nakonec vstřelili opět šest gólů. 

Branky: Němec R. 2x, Prior 2x, Němec D., Jirsa

SK Petrovice - SK Nový Knín 9:6

Pouze v šesti naše starší přípravka v první polovině zápasu jasně dominovala, vedli jsme už 5:2, jenže našim hráčům, kteři nemohli střídat, rychle ubývaly síly, čehož domácí hráči využili a skóre obrátili.

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904