14.02.2015 12:21

Změnv kádru

V zápase se Zavidovem jsme chtěli předvést některé nové, resp.staronové hráče v našem kádru. Bohužel soupeř utkání zrušil, takže jejich premiéra byla odložena na další víkend. Během něho ale odehrajeme hned dva zápasy, takže se v nich určitě představí.

Po řadě let účinkování ve Štěchovicích a na Dobříši se do našeho mužstva na stálo vrací především Lukáš Vostrý, a to výměnou za R. Webera, který trval na svém přestupu do MFK Dobříš. V tomto mužstvu ukončili hostovaní i P. Foltýn a J. Ducho, takže na jaře budou znovu hájit zelenobílý dres Ševců. A konečně s tréninkem po půlroční přestávce začal M. Lomoz, který potřeboval doléčit zraněné koleno a navíc dodělával dům. Přestoupit do Nového Knína chce i P. Pazderka, a to z M. Hraštice, kde byl po několik let po dohodě obou týmů. Na jaře však začne hrát až po nutné operaci kolena.

Domluveni jsme také na pokračování spolupráce s T. Slezákem a J. Sekýtem. Jediným hráčem, který projevil zájem odejít, je P. Drechsler. Po domluvě bude hostovat v rezervě Štěchovic.

Vyřešit do zahájení soutěže musíme především obsazení brankáře pro první musžtvo, protože M. Petřík opět požádal o přestávku z rodiných důvodů. Usilujeme proto znovu o L. Machovi, který se ale ještě nevyjádřil. V hledáčku máme ještě několik tipů, o výsledku samozřejmě budeme informovat.    

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904