18.08.2013 10:53

Vltavan Hřímědice - SK Nový Knín B 3:1 (2:0)

I když jsme měli asi 65 procent hracího času míč na svých kopačkách, vytvořili jsme si chvílemi až zdrcující tlak a řadu gólových příležitostí, z prvního kola poháru jsme vypadli. To proto, že jsme domácím nabídli tři šance, které využili.

Jen za prvních patnáct minut jsme měli vyhrávat nejméně o tři góly, jenže naši hráči se v zahazování šancí doslova předháněli. Domácí tým šel do vedení hned po své první příležitosti. Na dlouhý míč si naskakoval J. Stracený, jenže jeho hlavička trefila temeno protihráče a od něho míč putoval k dalšímu domácímu útočníkovi, který pohodlně skóroval. Druhý gól v naší síti padl po kuriózní situaci. P. Kozohorský chtěl rozehrát na půlce trestný kop, hráči soupeře neustupovali, tak chtěl jednoho trefit, nepovedlo se mu to ale a nechtěně vyslal hříměždického hráče do brejku, který ho opět bez problémů využil. 

Druhý poločas jsme domácí mužstvo zavřeli na jeho polovině, snažili se o zteč až osmihlavého obranného valu, jenže buď nás vychytal domácí gólman a nebo jsme šance zahazovali stylem Jiráček, když náš hráč překopl prázdnou branku snad ze dvou metrů. Jeden gól nám rozhodčí pro údajný ofsajd neuznal, stáli jsme v té době na úrovni situace, takže jsme chybný výrok rozhodčího Soukupa mohli snadno posoudit, druhý už platil. Domácí mužstvo se v druhé půli snad jen dvakrát dostalo do naší šestnáctky, v prvním případě zakročil hostující gólman, v druhém už útočník obehrál asi pět minut před koncem K. Vostrého a uzavřel účet utkání.

Sestava: Weber - Sládek, Stracený ml, Vostrý, Stočes - Kozohorský, Vlk, Rákosník, Kukla (65. Reisser) - Chlumecký, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904