18.04.2015 22:56

Vltavan Borotice - SK Nový Knín B 0:2 (0:0)

Také po osmnáctém kole trvá jarní neporazitelnost naší Benfiky. Po velmi dobrém výkonu, kdy byla po většinu zápasu lepším týmem, zaslouženě vyhrála v Boroticích 0:2, když se trefili oba naši útočníci. Znamená to, že jsme už nyní získali na jaře více bodů, než za celý podzim.

První půle byla jednoznačně v naší režii, domácí borci musí hovořit o štěstí, že všechny naše akce zůstaly bez gólového zápisu. V úvodu utkání se ještě snažili o jakousi aktivitu, jenže ta většinou končila daleko před naším vápnem. Pak ale nechali plochu hřiště nám a zejména ofenzívní hráči se hodně snažili, jenže ne a ne se trefit. Zvlášť markantní to bylo kolem třicáté minuty, když jsme kolotoč kolem borotické branky začali bombou B. Rákosníka do břevna asi z 25. metrů, poté střelu Š. Hrubého vykopl domácí obránce z brankové čáry, aby další dvě střely obětavě hrající domácí borci znovu zneškodnili a zahráli míč do bezpečí. A když se v závěru poločasu neujaly další ataky Ševců, skončil poločas smírně.

Pouze v úvodu druhého poločasu měli domácí hráči po vystřídání několik nadějných brejků zejména po své pravé straně, jenže po největší šancí asi v 48. minutě, kdy odvracel K. Vostrý skoro z brankové čáry, se aktivita přelila opět na naše kopačky a brzo jsme šli konečně do vedení. To J. Pouček prostrčil míč na vápně osamocenému Š. Hrubému, ten udělal kličku na levou nohu a střelou asi z 15 metrů zajistil našemu týmu vedení. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou, my jsme chtěli zvýšit náskok, Vltavan skóre srovnat. Úspěšnější jsme byli opět my. Asi v 80. minutě se obejitím několika protihráčů uvolnil J. Pouček a znovu střelou z hloubi vápna rozhodl o výsledku zápasu.

Branky: 56. Hrubý, 80. Pouček

Sestava: Vitoň - V. Sklenář, Stracený, K. Vostrý, Stočes - Rákosník, Hubička, Plot, Vlk (70. Sládek) - Pouček, Hrubý (83. Hájek)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904