17.08.2017 09:48

TJ Sokol Rosovice - SK Nový Knín 4:3 (3:2)

Další nepovedené utkání, tentokrát v poháru, odehrálo naše mužstvo v Rosovicích. V předkole se střetlo s loňským vítězem okresního poháru OFS Přibram, týmem místního Sokola, a opět prohrálo. Důvodem byla znovu okénka v naší obraně, a to zejména v prvním poločase. 

Na rozdíl od domácího, dost posíleného týmu jsme opět nastoupili bez několika hráčů, to však není omluva. Sice nám patřil úvod, J. Pouček se už v druhé minutě dostal za obranu, poslal míč podél vyběhnuvšího brankáře, jenže jeho střela neměla patřičnou razanci, takže ji stačil doslova na brankové čáře vykoupnout domácí stoper. A okamžitě z protiútoku jsme inkasovali, když na naší pravé straně zůstal zcela volný Procházka a pohodlně skóroval. Vedení domácích nemělo ale dlouhého trvání, po rohu zahraném na krátko poslal zprava pěkný centr na zadní tyč L. Vostrý, kde našel hlavu nehlídaného M. Tomečka a bylo vyrovnáno. Domácí volili taktiku dlouhých míčů na své krajní záložníky a to nám dělalo evidentní problémy. Po jednom takovém pasu přišel centr z naší levé strany, míč přeletěl našeho špatně postaveného gólmana na zadní tyč, kde dorážel opět samotný Tran. A aby toho nebylo dost, už na 3:1 zvyšoval J. Tuháček, ještě na jaře náš hráč. My jsme do poločasu stačili odpovědět pěknou ranou R. Vlasáka asi z 25 metrů do pravého horního rohu Soukupovy branky.

Do druhého poločasu jsme přeskupili řady, na dlouhé minuty jsme domácím, kteří zaparkovali na malém hřišti před své vápno doslova autobus, nepůjčili míč. Co to ale bylo platné, když šance nepřicházely. Naopak my jsme přežili závar po rohovém kopu, když domácí trefili tyčku. Tlak jsme ale dál stupňovali, gól J. Poučka asi v 61. minutě nebyl uznán pro ofsajd, za necelých deset minut na to však sudí musel písknout penaltu, když domácí obránce si zahrál na brankáře a míč směřující do branky vyrazil do bezpečí. J. Pouček se nemýlil a skóre srovnal. Jenže jsme v závěru opět selhali v zadních řadách, nechali jsme D. Žáčka, který ještě na jaře hrál za divizní Klatovy, vystřelit zpoza vápna a jeho střela zapadla k pravé tyčce překvapeného M. Petříka. A když hlavička J. Poučka asi ze sedmi metrů tři minuty před koncem po centru P. Kozohorského šla jen těsně nad břevno, vypili jsme kalich hořkosti až do dna a odvezli jsme si z venkovního hřiště už druhou porážku v řadě.    

Branky: Tomeček, Vlasák, Pouček (pen.)

Sestava: Petřík - Sekýt, Durdil, Lomoz, Vlasák - Stočes, Kozohorský, Foltýn, Vostrý L. - Tomeček, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904