17.05.2015 13:15

TJ Sokol Kamýk - SK Nový Knín B 2:2 (1:0)

Na nádherném hřišti v Kamýku odehrála naše Benfika dobrý zápas, využila velkého prostoru ke kombinační hře, jenže dlouho nemohla dát gól. Domácí tým byl mnohem efektivnější a po 50. minutách vedl už 2:0. Jenže pak jsme se dvakrát trefili my, v závěru jsme mohli přidat ještě několik branek, své velké šance jsme ale neuvěřitelně zahodili a tak zápas nakonec skončil smírně

Naše béčko od samého počátku zápasu navázalo na předešlé výkony, její hráči dobře kombinovali, většinou však po vápno domácího mužstva, do finále se dlouho nemohli dostat. Domácí tým byl mnohem přímočarejší, ovšem s koncovkou měl také problémy. První zajímavý okamžik se tak udál až asi v 25. minutě, když jsme se konečně dostali do zakončení, jenže B. Rákosník ve vyložené šanci minul. A poté se opakovala situace z podzimu, když jeho selhání Kamýk potrestal takřka vzápětí vstřelením branky pro rychlém protiútoku. Do šance jsem se pak ještě dostali dvakrát zásluhou V. Sklenáře, jenže nejprve jeho hlavička jen těsně minula pravou tyč domácí branky, po chvíli zase zakončoval po rohu na zadní tyči nohou, avšak znovu bezúspěšně. A když ani domácí mužstvo nedalo své šance, rozešly se oba týmy do šatny za jednobrankového vedení Kamýku.

Nástup druhého dějství opět patříl nám, naše střely však z úctivé vzdálenosti míjely konstrukci. Do vedení se domácí mužstvo dostalo po rohu asi 55. minutě, když jsme neuhlídali na zadní tyči střídajícího domácího útočníka. To jakoby se stalo signálem ke zvýšení našeho úsilí, hra se pak až do konce zápasu odehrávala většinou na polovině domácího mužstva a góly konečně přišly. Oba přitom vstřelil J. Pouček. První z voleje po tresntném kopu, když asi z deseti metrů nádherně trefil šibenici domácí svatyně, druhou z penalty po jasném faulu na pronikajícího P. Vlka. A branek mohlo být víc! Zejména když opět B. Rákosník běžel sám na brankáře a místo střely po zemi chtěl naivně dobrého gólmana překonat obloučkem, takže míč mu skončil v náručí, poté po průniku P. Vlka, který se také ocitl tváří v tvář brankáře Kamýku, a potřetí po hlavičce V. Sklenáře, jehož střelu vytáhl domácí gólman zázračně nad horní břevno.

Branky: 62., 69. Pouček

Sestava: Vitoň - Sládek, K. Vostrý, V. Sklenář, Stočes (61. Hájek) - Rákosník, Hubička, Plot, Vlk - Kukla, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904