17.09.2023 14:37

TJ S. Dublovice - SK Nový Knín 2:3 (1:1)

Sobotní zápas v Dublovicích provázelo horké, stále ještě letní počasí. Na dlouhém hřišti soupeře se očekával fyzicky náročný souboj dvou ofenzivních manšaftů. Ještě před utkáním spadla několika místním fanouškům brada, když Ševci dorazili v nablýskaném autobuse, ze kterého vystoupili i jejich příznivci.

Těm se již před výkopem podařilo vyvolat v hráčích pocit domácího prostředí a na předvedené hře to bylo znát! V prvním dějství se útočili prakticky na jednu branku. Domácí brankář však disponoval fantastickou formou a zneškodnil jednu střelu za druhou. Až nechytatelná rána uvnitř velkého vápna Davida Kadlečíka dostala hosty do vedení 0:1! Ševci nepolevili a tvořili si další šance. Pak se ukázalo staré fotbalové pravidlo “nedáš, dostaneš” a domácí po nešťastném vlastním gólu F. Straceného vyrovnali. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Druhé dějství bylo z obou stran plné chyb a opatrnosti. Jenže, jak je známo, Knín má ve svém kádru mladé pušky, které umějí zápasy rozhodovat. Na 1:2 dával pěknou střelou Šimon Mařík. Nebo Vojta? (Vtip autora) v závěru pak využil dlouhý nákop Petříka žolík Kramer a bylo to 1:3 pro hráče v zelených dresech! V poslední minutě ještě přišlo snížení po závaru ve vápně a infarktový závěr, když domácí hlavičkář jen těsně přestřelil branku, celý zápas jistého, Petříka. Ševci si z Dublovic odvezli 3 body a zůstávají neporaženi.

Branky: 22. Kadlečík, 63. Mařík Š., 89. Kramer

Sestava: Petřík - Čálek, Stracený (56. Kukla F.), Vlasák V., R. Vlasák - Pazderka - Kadlečík (77. Rampas), Sunéčko, Suchan, Rada - Mařík Š. (72. Kramer)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904