13.11.2013 08:19

Tatran Sedlčany B - SK Nový Knín B 4:2 (3:0)

Benfika odjela k utkání do Sedlčan opět ve velmi improvizované sestavě, vzhledem k tomu, že áčko hrálo ve stejnou dobu v nedalekých Petrovicích. Ovšem domácí na tom byli co do počtu hráčů stejně, protože jejich první tým hrál pro změnu svůj zápas v Semicích.

První poločas byl zcela v režii domácích, kteří se poměrně snadno dostávali k zakončení a hosté se bránili jen odkopy na své útočné duo Mařík – Hájek. Poprvé obrana povolila po čtvrthodině hry. To se před Reissera protlačil Havel a dezorientovaný obránce zakročil faulem. Kopala se penalta, kterou sám faulovaný bezpečně proměnil – 1:0. Hned za dvě minuty ztratil míč u půlicí čáry Stránský a brejk zakončil přesnou střelou Matoušek – 2:0. Hrůznou desetiminutovku zakončili domácí střelou Havla do odkryté brány – 3:0. Mezitím ještě domácí zahodili několik dalších příležitostí, buď trefili vyběhnuvšího Webera, nebo netrefili ani branku. Hosté se k zakončení dostávali jen sporadicky, ale o to nebezpečněji. Krmela z úhlu trefil jen boční síť a další pokusy končili spíše mimo. V závěru půle ještě chyboval domácí Zrůbek a míč skončil na tyči sedlčanské branky.

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji a domácí naopak hodně laxně. Hra se naprosto obrátila a více ze hry měli Ševci a domácí podnikali rychlé protiútoky, které často končili zdviženým praporek asistenta rozhodčího. Po hodině hry předvedl hezkou individuální akci Stránský a předložil míč do tutovky Stočesovi, který domácího golmana propálil – 3:1. Ani takto zdvižený prst nevyhecoval domácí k větší aktivitě a další snížení bylo dlouho na spadnutí. Jenže hosté měli mušku vychýlenou a domácím chyběl větší klid v zakončení. Deset minut před koncem dostal míč za obránce Rákosník a nadvakrát propasíroval „kuličku“ za brankovou čáru – 3:2. Domácí hodně znervózněli a hosté mohli vyrovnat nejprve Krmelou, který se proháčkoval od rohového praporku až k zakončení do tyče a dvěma trestnými kopy Stočese. Ten první sice poslal směrem na Kosovu Horu, ovšem druhým orazítkoval v 90. minutě tyč. Trest přišel hned z protiútoku. Hosté nepokryli centrovaný míč na velké vápno a Matoušek už měl jednoduchou pozici – 4:2.

„Vzhledem k problémům, se kterými jsme se sešli, je výsledek ještě velmi přijatelný, navíc jsme sahali i po bodu a domácí měli ke konci strach o svou výhru. Na druhou stranu, kdyby to o poločase bylo 7:1, tak by asi nikdo nemohl nic říct“, nedělal z prohry tragédii stoper, kapitán, trenér a vedoucí mužstva v jedné osobě, Karel Vostrý.

Branky: 60. Stočes, 80. Rákosník.

Sestava: Weber - Sklenář, Reisser, Sládek, Stočes, Vostrý, Stránský, Hájek (Kukla), Rákosník, Krmela, Mařík

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904