29.04.2013 09:15

Stará Huť - SK Nový Knín 8:1 (4:0)

Už sraz a informace na něm nevěstily nic dobrého. Pět minut po plánovaném odjezdu bylo k dispozici jen 9 hráčů. Narychlo jsme tak museli sehnat dva kusy, abychom mohli hrát v plném počtu. Úvod utkání tyto myšlenky jen potvrdil... Hned po několika okamžicích se poměrně jednoduše dokázal prosadit Žižka. A aby toho nebylo málo, tak po deseti minutách musel kvůli zranění odstoupit Štěpánek a Stočese začalo trápit lýtko.

Domácí jasně na hřišti dominovali a bylo jen otázkou času, kdy začnou padat i branky. Nakonec do půle padly jen čtyři a několikrát Ševce podržel brankář Reisser. Poločas tak skončil výsledkem 4:0. Do druhé půle hosté trochu přeskupili sestavu a dokonce se dostali i k zakončení. Ovšem nic se nezměnilo na tom, že domácí byli mnohem lepší, důraznější, fotbalovější a více šli za vítězství. U hostů se čím dál tím více začala projevovat odevzdanost s apatií. Až za stavu 7:0 se Ševci dokázali prosadit. To když Hájek přesným centrem našel Poučka a ten nedal brankáři šanci. Ovšem poslední slovo měli opět domácí, kteří si mohli dokonce dovolit vyměnit kompletní obranu za útočníky. Konečný výsledek 8:1 byl ještě pro Ševce milosrdný, protože Huťští zazdili ještě několik tutových šancí a další pochytal Reisser.

Nový Knín: Reisser - Hájek, Pouček, Sládek, Stočes - Podhorecký, Černý, Pajer, Lang - Kupa, Štěpánek

"Klukům, kteří dnes nastoupili, ani nemohu nic vytknout. S problémy jsme se již sešli a jsem rád, že jsme na poslední chvíli přemluvili Kupu s Langem, aby si šli zahrát. To, že nemohli dva hráči kvůli zdravotním problémům je pochopitelné, zdraví je samozřejmě přednější. Nechápu ale, že gólman dvacet minut před odjezdem vzkáže po spoluhráči, že nemůže. Soupeř byl ve všech směrech lepší a kluci po třetím gólu rezignovali. Na jednu stranu je ale dobře, že jsme tuto facku dostali a doufám, že se takový přístup už opakovat nebude a příští týden opět předvedeme to, na co kluci mají, a bude je to bavit. Kovohutě jsou určitě hratelnější soupeř", hledal těžko slova trenér Weber.

(web)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904