24.03.2014 09:01

Spartak Žebrák - SK Nový Knín 0:0

První naše jarní cesta vedla na Berounsko, kde jsme sezónu zahájili s týmem Žebráku. Utkání nepřineslo, co se týká fotbalu, příliš vzruchu, zápas však poznamenala nepříjemná událost v závěru prvního poločasu, kdy byl zraněn náš hráč P. Kozohorský. Na mokré trávě uklouzl a soupeř ho v pádu trefil při snaze o odkop tak nešťastně, že mu posunul spodní řadu zubů, takže byl odvezen do nemocnice na Karlově náměstí, kde podstoupil skoro tříhodinovou operaci.

V úvodu utkání byli lepší domácí, hned v druhé minutě si vytvořili šanci, naštěstí míč orazítkoval jen tyč a následná dorážka šla vysoko nad naši branku. Ševci se rozjížděli pomalu, zdálo se, že na nerovném a velikém hřišti jakoby nevěděli, co mají hrát. Teprve asi od 20. minuty se jejich hra zlepšila a až do konce poločasu byli lepším týmem, vytvořili si také několik pološancí. O jedné akci se ale přitom dá říci, že byla gólová. To když M. Lomoz zatočil střílený centr z trestného kopu na zadní tyč a jeho projektil trefil konstrukci branky.

Do druhého poločasu nastoupili Ševci opět bojácně, evidentně otřeseni ze zranění svého kamaráda. Fotbal se tak hrál hodně opatrný, ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu v obraně a ve směru dopředu toho hráči obou týmů moc nevymysleli. A tak utkání směřovalo k remízovému závěru, s kterým byly spokojeny oba týmy.

Trenér J. Stracený: Odehráli jsme typický zápas úvodu sezóny. Chvílemi vázla kombinace i proto, že hřiště nebylo v dobrém stavu. Jsme rádi, že P. Kozohorskému vše dopadlo dobře, ale pohled na jeho zakrvácenou tvář nebyl vůbec příjemný. Věříme, že se z toho otřepe a zase se zapojí do přípravy, i když je zřejmé, že na několik týdnů vypadne.“

Sestava: Petřík – Kozohorský (45. Stočes), Chlumecký, Šustr, Vlasák – Fiala, Plot (71. Sklenář), Sekýt, Lomoz – Pouček, Drechsler

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904