30.09.2013 11:54

Sokol Nečín - SK Nový Knín B 4:2 (4:0)

Neuvěřitelně slabý výkon předvedla naše Benfika v utkání se Sokolem Nečín. Zejména v prvním poločasu propadala ve všech řadách, výsledkem čehož byly čtyři góly v naší síti. Teprve ve druhé půli jsme se zlepšili, k více než snížení o přijatelné dva góly to však nevedlo.

Domácí mužstvo se do nás doslova zakouslo a brzo šlo do vedení. Nečínský levý záložník proběhl středem a nadvakrát zakončoval. Po chvíli ten samý hráč vystřelil šikovně mezi hlavami našich obránců, R. Weber zahlédl míč až těsně před sebou a bylo to 2:0 pro Nečín. Naše hráče to srazilo na zem, zejména záloha zcela rezigovala, pouštěla domácí hráče do přečíslení, na některých našich hráčích bylo zarážející, jak odevzdaně působili! Nebýt skvělého gólmana, na našem účtu by se připsalo mnohem více kapitulací, které se nakonec zastavily na číslovce čtyři. Ne, že bychom se jen bránili. Jenže když jsme zaútočili, své šance jsme nezúročili. To platí především o tutovkách F. Kukly a J. Poučka. 

Na začátku druhého poločasu se hrálo podle stejných not. V té době nás opět podržel R. Weber, především jeho zásluhou bylo, že skóre nebylo dvouciferné! Domácí hráče to ale evidentně rozhodilo a my jsme se začali vracet do hry. Podepsal se na tom zejména J. Pouček, který hrál s velkou chutí a konečně také protrhl střeleckou smůlu. Nejprve si došel pro faul v šestnáctce a nařízený pokutový kop nadvakrát proměnil. Za chvíli si naběhl po předchozí pěkné kombinaci na levé straně na centr P. Vlka a snížil hlavou na rozdíl dvou branek. Měli jsme ještě několik příležitostí, jenže už bez gólového efektu. Je sportovně nutné ale přiznat, že utkání skončilo pro nás s velmi lichotivým skóre.

Branky: 67. a 71. J. Pouček

Sestava: Weber - Vostrý, Stracený (62. Reisser), Burian, Stočes - Stránský, Rákosník, Vlk, Kukla (27. Sládek) - Hrubý, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904