17.09.2017 22:29

Sokol Kosova Hora - SK Nový Knín B 8:3 (6:2)

Asi ve čtrvrté minutě jinak přesný rozhodčí neodpískal jasný faul na M .Šustra, čemuž se divil s ohledem na počasí také tentokrát nepočetný zástup fanoušků domácího mužstva. Rychlý D. Vilas toho využil a dostal domácí tým do výhody. Neuteklo ani pět minut, J. Nouzecký skryl svou střelu zpoza šestnácky za dvěma našemi zadáky, gólman Ševců tak míč uviděl až těsně před sebou a ten mu zapadl k pravé tyčce. A tak by se dalo pokračovat až asi do třicáté minuty, dokdy domácí sázeli jeden gól za druhým až do skóre 5:0.

Jenže pak utekl po levém křídle J. Stočes a jeho střelu si dezorientovaný T. Sůva srazil do vlastní branky. Za dvě minuty unikl tentokrát P. Vlk a levačkou nás dostal do naděje na lepší výsledek. Jenže znovu jsme udělali chybu v obraně a domácí tým uzavřel skóre prvního poločasu. K naším smůle se navíc následně nepříjemně po špatném dopadu zranil M. Řechka.

Hosté, za které hráli dva fotbalisti, kteří dopoledne museli nastoupit za áčko, vstoupili do druhého poločasu s vůli ještě něco s výsledkem udělat, jenže přes velký tlak znovu vyrobili chybu při standardce a už to bylo opět o pět branek. P. Vlkovi se sice podařilo zase skórovat, jenže po několika závarech a i pěkných kombinačních akcích jsme míč do sítě nedopravili a tak domácí tým v poslední minutě opět trestal a uzavřel účet utkání.

Branky: 33., 80. Vlk, 31. vlastní

Sestava: Sláma - Zorek, Vostrý K., Šustr, Vlasák K. (63. Patera) - Sládek (75. Ochtábec), Rákosník, Stočes, Řechka (38. Reisser T.) - Kukla F., Vlk  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904