18.08.2013 09:59

SK Střešovice 1911 - SK Nový Knín 4:1 (1:0)

Zhruba 75 minut jsme byli domácímu mužstvu, kterému v minulé sezóně utekl postup do Pražského přeboru jen o vlásek, vyrovaným soupeřem. V závěru jsme však už nestačili a domácí potvrdili svůj jednobrankový náskok o další dva góly, takže jsme prohráli trošku krutě 4-1.

Do utkání jsme nastoupili až na dva borce kompletní a na naší hře to bylo znát. Hráči o sobě věděli, dobře kombinovali, ovšem jen po vápno. Do nebezpečného zakončení jsme se v úvodu nedostali. Domácí mužstvo hrozilo především ze standardních situací, když využívalo faktu, že v sestavě mělo snad šest vysokých hráčů. Jejich střely však míjely naštěstí naši branku z uctivé vzdálenosti. Asi po čtvrthodině tempo hry pokleslo, my jsme zejména vpředu neudrželi míč, Pražané dál neuvyžívali rohy či trestné kopy.

Nejhezčí fotbal se hrál v poslední čtvrthodině první půle. Odstartovala ji velká naše šance, když po křídle utekl A. Krmela, prudkým centrem našel hlavu P. Drechslera, který sám před odkrytou brankou svou střelu zamířil nad konstrukci branky. Vedení jsme domácím nabídli svou hrubou chybou. To P. Fiala rozehrával míč před naším vápnem napříč hřištěm, domácí útočník jeho přihrávku vystihl a skóroval. Vyrovnat ještě mohl F. Sklenář, který se probil do šestnáctky, jenže jeho střelu na přední tyč domácí gólman vystihl a vyrazil na roh.

Do druhé půle jsme vystřídali, ještě asi dvacet minut jsme hráli vyrovnanou partii, jenže přišla chyba opět P. Fialy, který kličkoval na malém prostoru asi dvacet metrů před naším vápnem, o míč přišel, následoval brejk do rozhozené obrany a tvrdá střela skončila pod břevnem naší branky. Snížit se nám podařilo takřka vzápětí, když J. Plot utěšenou střelou z trestného kopu nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci. A když chvílemi nepřesný rozhodčí neposoudil jasný penaltový zákrok na našeho R. Vlasáka v šestnáctce jako nedovolený, obránce mu přejel achilovky, začal se osud utkání naplňovat. Našim hráčům začaly ve vedru rychle ubývat síly, většina z nich totiž absolvovala už čtvrtou zátěž za posledních pět dní, lehce ztráceli míče, což domácím umožňovalo často přečíslovat obranu a vstřelit do konce ještě dva góly.

Branky: 70. Plot

Sestava: Petřík - Krmela, Chlumecký, Šustr, Vlasák - Kozohorský, Plot, Sekýt, Fiala - F. Sklenář, Drechsler, střídali: Pouček, Stočes, Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904