15.11.2013 08:09

SK Petrovice - SK Nový Knín 2:3 (1:3)

V neděli jeli Ševci k dalšímu z mnoha okresních derby do poměrně vzdálených Petrovic. Potkaly se dva týmy, kterým se v poslední době příliš nedaří a tak to byl zápas o sebevědomí. Utkání bylo rozhodnuto již v úvodu, hosté po půlhodině hry vedli už tři nula, ale nakonec měli o vítězství strach.

Hned ve 2. minutě protáhl Hejla Plot. Za další dvě minuty už hosté vedli, Drechsler vypíchnul míč váhajícímu stoperovi a předložil míč před prázdnou bránu Sklenářovi – 0:1. Střelec mohl za chvilku skóre navýšit, ale nedosáhl na Šustrův centr. Pak se také projevili domácí, ale míč z trestného kopu letěl těsně mimo. Ve 12. minutě hlavičku Drechslera likvidoval na brankové čáře obránce, odpovědí byla střela z „vápna“, kterou výborně vyrazil Petřík na roh. V 17. minutě byl po trestném kopu Plota faulován v brankovišti Drechsler a následnou penaltu proměnil Plot – 0:2. Pro domácí fatální úvod zakončil ve 21. minutě Drechsler, kterému oplatil gólovou přihrávku Sklenář – 0:3. Ve 25. minutě podržel hosty Petřík, když zlikvidoval dva pokusy domácích během několika vteřin. Po půlhodině hry mohla pro domácí přijít další rána, Hejl nedovoleně zastavil Plota před pokutovým územím, ale sudí vytáhl jen žlutý kartónek. Pak už převzali taktovku utkání domácí a začali Ševcům zle zatápět. Ve 43. minutě se dočkali snížení, když jejich tečovaná střela skončila za zády Petříka – 1:3.

Jak skončila půle první, tak začala ta druhá. Petřík hned po dvou minutách musel likvidovat obrovskou šanci Patáka. Takové varování hostům nestačilo a tak přišel trest. V 53. minutě nejdřív nebezpečnou střelu vytáhl Petřík, ale po následném rohu se parádně trefil Fořt – 2:3. V 58. minutě střílel Plot a Hejl opět zasahoval. V 65. minutě opět exceloval Petřík, když zlikvidoval další přímý kop domácích. Zbytek utkání byl ve znamení tlaku domácích dirigovaných střídajícím nestorem Brunclíkem a přibývajících faulů hostů. Naštěstí pro Ševce se už skóre neměnilo a tak si z Petrovic odvezli zaslouženě šťastné a důležité tři body.

Branky: 43. vlastní, 53. Fořt – 4. Sklenář, 17. Plot (pen.), 21. Drechsler

Petrovice: Hejl – Sedlák, Fořt, Štemberk O., Mandík, Kicl, Stejskal (55. Jůn), Pelikán (35. Paták), Kašpar, Brosch (60. Brunclík), Štemberk Š.

Nový Knín: Petřík – Kozohorský, Chlumecký, Šustr, Vlasák – Foltýn, Plot, Sekýt, Fiala (81. Lomoz) – Drechsler, Sklenář F. (68. Pouček)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904