01.08.2017 11:42

SK Petrovice - SK Nový Knín 1:6 (0:3)

Domácím patřily jen úvody obou poločasů, kdy vždy svou aktivitu vyjádřili jen nastřelenými dvěma tyčkami, po zbytek zápasu jsem jasně dominovali a svou převahu jsme vyjádřili šesti góly. A to jsme ještě řadu dalších šancí neproměnili. 

Sice s Tomášem Slezákem, ovšem oproti minulému zápasu bez P. Kozohorského a J. Sekýta, jsme nastoupili k dalšímu přípravnému utkání s Petrovicemi, účastníkem 1.B třídy. Za velkého vedra se hrál docela svižný zápas. Domácí v úvodu zatlačili, vytvořili si jednu velkou šanci, jenže střela petrovického útočníka šla naštěstí jen do tyče Petříkovy branky. Potom jsme ovšem přidali a začali jsme také střílet branky. Nejprve J. Pouček využil pěkné příhravky T. Moravce, potom L. Vostrý našel po trestném kopu hlavu nabíhajícího Š: Chlumeckého a následně oba útočníci předvedli skvělou akci, na jejímže konci byl M. Tomeček a ten uzavřel účet poločasu.

Druhé dějství začalo podobně jako první. Vstoupili jsme do něho laxně, čehož domácí tým využil k tlaku, víc než nastřelenou tyčku z něho však opět nevytěžil. A tak začal úřadovat J. Pouček, který sám přidal další tři branky. A mohlo by jich být více, kdyby jeho spoluhráči měli lepší mušku. Za všechny neproměněné šance popišme tu, která se udála asi v 65. minutě a která byl dost paradoxní. L. Vostrý vypíchl obránci míč, postupoval sám na branku, první jeho střela šla do jedné tyčky, míč se k němu odrazil, druhá střela šla do tyčky na druhé straně branky a odtud do zámezí. Domácí stačili už jen výsledek kosmeticky upravit, po jednom z mála povedených útoků.

Branky: Pouček 4x. Chlumecký, Tomeček

Sestava: Petřík - Stočes, Lomoz, Chlumecký, Vlasák - Moravec, Durdil, Foltýn, Vostrý L. - Pouček, Tomeček, střídal Slezák.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904