04.03.2013 10:40

SK Nový Knín – TJ Vltavan Borotice 3:0 (3:0)

V neděli odpoledne měly odehrát svá přípravná utkání jak „A-tým“, tak „B-tým“ Ševců. Pro „Áčko“ to měla být generálka na soutěž, pro „Béčko“ jeden z dalších přípravných zápasů. Již podmiňovací způsob předešlých vět dává na vědomí, že ne vše proběhlo tak, jak má.
Soupeř „Áčka“ po neuvěřitelném nedorozumění poslal k přípravnému utkání mužstvo žáků!!! Ti se tak před kabinami jen otočili a odjeli zpět domů k rodičům. Aby již zamluvené hřiště v Dobříši neleželo jen tak ladem, trenéři se rozhodli pro tréninkovou jednotku. Po ní následovala třičvrtěhodina modelového zápasu všech hráčů Nového Knína a teprve poté následoval přípravný zápas. Borotice mají naštěstí jen dvě mužstva dospělých a tak konečně přijel i adekvátní soupeř.
V prvním poločase nastoupilo proti týmu okresního přeboru spíše „Áčko“ a soupeře víceméně přehrávalo. Borotice se do zakončení dostávaly pouze po chybách obrany. Přestože se Borotičtí snažili a odehráli s o dvě soutěže výše hrajícím soupeřem dobrý poločas, nestíhali však zachytávat náběhy a kombinace Ševců, které však končily buď nezakončené, nebo zablokované. Nakonec se Knínští dokázali prosadit až po standardních situacích. Nejprve si na rohový kop naskočil Krmela a otevřel skóre, za nedlouho poté se téměř zrcadlově prosadil Lomoz. Třetí zářez ještě do půle stihl zaznamenat Drechsler. Borotice přes svou snahu nedokázaly za celý poločas přesně zakončit. Buď netrefily bránu, nebo byla poslední přihrávka nepřesná.
Do druhé půle už nastoupila spíše „béčková“ sestava doplněná o dorostence, Borotice se hodně osmělily a začaly Ševce přehrávat, tlačily, ale jen po šetnácktu, Knín naproti tomu čekal na brejkové situace. Ovšem co se nezměnilo, bylo proměňování borotických příležitostí, se kterými neměl gólman Petřík větší problémy. Naopak skóre mohl ještě navýšit Weber, ale po pěkné kombinaci více hráčů a nabídce Poučka trefil pouze konstrukci borotické brány.

Branky: Krmela, Lomoz, Drechsler
Nový Knín 1.poločas: Weber – Šustr, Svárovský, Tomeček, Vlasák – Krmela, Ducho, Fiala, Lomoz – Drechsler, Sklenář F.
Nový Knín 2.poločas: Petřík – F. Kukla, Vostrý, Chlumecký, Krmela – Hájek, Rákosník, Sklenář F. (70. Weber), Stočes – Pouček, Stracený

(web)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904