01.11.2014 21:28

SK Nový Knín - TJ Tochovice 3:1 (3:1)

Ač jsme odehráli přes osmdesát minut pouze o deseti hráčích v poli, dokázali jsme po proměněné penaltě s dalším soupeřem z Příbramska výsledek otočit a zaslouženě zvítězit 3:1.

Do utkání jsme vstoupili vlažně, soupeř byl rychlejší, jeho hráči byli u míče většinou dřív než domácí a tak nebylo divu, že jsme v první desetiminutovce branku hostů ani neohrazili. A tak přišla asi 11. minuta, nedorozumění v naší šestnátce, které Š. Chlumecký řešil skluzem. Tochovický hráč přes něho přepadl a sudí nařídil pokutový kop. Současně ale vytáhl červenou kartu a ukázal ji našemu hráči, i když mu ještě kryl záda další stoper J. Sekýt! Hosté nařízený kop bezpečně proměnili J. Valtou a šli zaslouženě do vedení.

V té době by na naše mužstvo asi nikdo nevsadil, jenže Ševci se semkli a odehráli doslova snovou půlhodinu. I když oslabeni najednou hýřili pohybem, přečíslovali protiháče, vytvářeli si příležitosti, hosté nestíhali a sahali k nečistým zákrokům, které jsme trestali. Asi v 18. minutě tochovický bek obrátil F. Sklenáře asi dva metry před vápnem, k nařízenému trestnému kopu se postavil D. Patetl, jehož střelu ještě někdo ve zdi tečoval a míč zapadl k pravé tyčce tochovické branky. Neuteklo ani deset minut a už jsme vedli. K dalšímu trestnému kopu se na pravé straně vápna postavil P. Drechsler a utěšenou střelou levačkou přes zeď na přední tyč nedal tochovickému brankáři žádnou šanci. Po dalších pěti minutách už to bylo o dvě branky. Na centr zprava si naběhl F. Sklenář a z otočky zvyšoval už na 3:1!

Hosté ani ve druhém poločase nedokázali své početní převahy využít. Naši se překonávali v obětavosti, soupeře nepouštěli prakticky do žádné šance a naopak byli jsme to my, kdo mohl ještě zvýšit skóre. Platí to zejména o šanci F. Sklenáře a potom i o střele P. Drechslera z dobrých 30. metrů z trestného kopu, kterou náhradní brankářů hostů stačil na poslední chvíli vyrazit na roh. Pokračovali jsme ukázněným výkonem a zápas jsme dovedli prakticky bez problémů do vítězného zakončení.

Branky: 18. Patetl, 26. Drechsler, 35. F. Sklenář

Branky: Petřík - V. Sklenář (78. Stočes), Sekýt, Chlumecký, Vlasák - Patetl (68. Vlk), Slezák, Fiala, F. Sklenář - Drechsler, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904