24.05.2014 21:57

SK Nový Knín - TJ Tochovice 2:2 (1:2)

Přesto, že jsme měli po většinu času utkání s Tochovicemi míč na svých kopačkách, nakonec jsme ho nedotáhli do vítězného konce. Rozhodla o tom nedůslednost našich obránců zejména v prvním poločase a neproměňování šancí ve druhém dějství. A tak se nakonec oba soupeři rozešli zřejmě zaslouženě smírně 2:2.

O ztrátách v naší sestavě se snad ani nemá cenu zmiňovat, opět jsme nastoupili v jiné než před týdnem. Úvodní oťukávaná tentokrát trvala asi dvacet minut. Z tohoto úseku zápasu stojí za zmínku jen šance našeho nejlepšího hráče utkání J.Poučka, který dorážel v 7.minutě z malého vápna, jenže brankář hostů byl proti. Stejný hráč se potom probil v 22. minutě do vápna, jeho zakončení ale bylo opět málo důrazné. Otřepané nedáš, dostaneš se pak vzápětí opět potvdilo, když A. Krmela nechal příliš prostoru O. Kubovi, ten se okolo něho otočil a střelou o tyč asi z deseti metrů dostal hosty do vedení. Naštěstí to netrvalo dlouhou. Neuplynuly ani tři minuty a bylo vyrovnáno. Po faulu zahrával trestný kop zleva R. Vlasák, v šestnátce našel centrem hlavu B. Rákosníka, který míč přiklepl J. Poučkovi, který z malého vápna nezadržitetelně skóroval. Po chvíli opět R. Vlasák zahrával asi z 25. metrů další trestný kop, jenže jeho tvrdá střela mířila ke štěstí hostů do míst, kde stál jejich gólman, který ho posunul nad břevno svojí svatyně. Dovést poločas alespoň do remizového rozuzlení se nám ovšem nepodařilo, rozhodla o tom asi 35. minuta, kdy hosté opět potrestali nedůslednost našich obránců a Partikou šli znovu do vedení. A mohlo být ještě hůř! V 43. minutě totiž po brejku hostů na levé straně a přihrávce pod sebe zachraňoval na poslední chvíli R. Vlasák.

Druhý poločas jsme začali náporem, jenže rychlý útok J.Poučka ve 47. minutě zablokovl skluzem kapitán hostů Ivaník. Soupeř se v té době spoléhal jen na naše chyby v rozehrávce, naštěstí jednu z nepřesností nevyužil po zbrklém zakončení. Stále více jsme se tlačili do útoku, jenže chybělo i trochu štěstí. Platí to zejména o situaci v 61. minutě, když si na centr R. Vlasáka naběhl B. Rákosník, jeho střela z voleje však orazítkovala jen tyč tochovické branky. Ještě před tím se uvolnil J. Pouček, z velkého úhlu ale netrefil prázdnou branku. Možná měl spíš hledat jednoho z volných hráčů na šestnátce. Do další šance se ještě dostal F. Sklenář, který ale z otočky trefil jen soupeřova brankáře. V 75. minutě jsme se už ale radovali. Po pěkné kombinaci dostal do běhu míč J. Pouček, od lajny přihrávkou pod sebe našel na malém vápně dobíhajícího F. Sklenáře, který zaslouženě vyrovnal. V závěru jsme po vystřídání poněkud ztratili sílu v útoku a byli to hosté, kteří mohli dotáhnout utkání do vítězného konce. Po jejich trestném kopu se v 89. minutě rozeznělo po zákroku M. Petříka břevno naší branky, naštěstí se našemu gólmanovi podařilo napodruhé před dobíhajícími hráči soupeře míč vytěsnit do autu. 

Branky: 24. Pouček, 75. F. Sklenář

Sestava: Petřík - Kremela, Sekýt, Šustr, Vlasák - Rákosník, Plot, Fiala, Stočes (64. Stracený) - Pouček (79. Smita), F. Sklenář

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904