09.05.2015 23:24

SK Nový Knín - TJ Spartak Rožmitál 8:2 (3:1)

Úlohu favorita jsme proti soupeři ze samého dna tabulky tentokrát potvrdili a po suverénním výkonu jsme tým z Rožmitálu rozdrtili vysoko 8:2. Střelecky se blýskl především P. Fiala, který zaznamenal hatrick, s chutí si zastříleli i další hráči, takže od samého začátku nebylo pochyb, kdo si do tabulky připíše tři body.

V první čtrthodině si diváci snad nejčastěji opakovali jméno Pouček, to proto, že náš nejlepší střelec jara zahazoval jednu šanci za druhou. Na rozdíl od předchozích utkání mu totiž evidentně zvlhl střelecký prach a svoje velké šance tentokrát nedával, i když měl asi pětkrát možnost skórovat ze situací, které obvykle až dosud proměňoval. A tak ho musel zastoupit stoper Š. Chlumecký, který po zahrání trestného kopu P. Foltýnem a uvolnění L. Vostrého vstřelil hlavou náš první gól. To se psala asi 18. minuta zápasu. Dál jsme se dostávali do vyložených šancí, jenže k ukladnění v podobě dalšího gólu jsme se nemohli dostat. Rožmitálští skóre srovnali z první své šance v 34. minutě, když si na rohový kop naskočil nekrytý V. Škácha a prakticky z ničeho vyrovnal. 

Jenže radost hostů dlouho netrvala, když se těsně po sobě trefil dvakrát P. Fiala. Nejprve mu po akci J. Ducha přepustil míč J. Pouček, podruhé ho ke skórování vybídl L. Vostrý, obě tyto příležitosti využil  a tak se šlo do kabin za našeho vedení 3:1.

Také ve druhém poločase jsme svého soka převyšovali a postupně jsme mu sázeli jeden gól za druhým. V 49. minutě se konečně hlavou trafil J. Pouček, když ho báječnou přihrávkou uvolnil zleva R. Vlasák. Poté si sice poprvé na jaře vybral slabou chvilku náš gólman, když neudržel slabou střelu a z dorážky se trefil M. Janoušek, ale zápletku takřka v zápětí odmítl L. Vostrý, který zvyšoval tečovanou střelou zpoza šestnáctky na 5:2. A pak přesný rozhodčí pískl faul v šestnáctce hostů, k zahrání pokutového kopu se postavil J. Ducho, jeho střelu mu brankář Rožmitálu sice vystihl, jenže vyražený míč do sítě vrátil dobíhající R. Vlasák. Hosté se ještě sympaticky snažili o útok, výsledkem jejich aktivity byla střela asi z 30. metrů, kterou zastavila tyč konstrukce naší branky, ale to bylo už vše, co tým z Brd u Kocáby předvedl. Do zápisu střelců se pak v závěru ještě dostali R. Vlasák a do třetice i P. Fiala, aby v poslední minutě tentokrát R. Vlasák znovu nedal pokutový kop a tak se soupeři rozešli za našeho jasného vítězství!

Branky. 34., 39, 88., Fiala, 63. 68. Vlasák, 18. Chlumecký, 49. Pouček, 61. Vostrý

Sestava: Sláma - Sekýt, Chlumecký, Šustr, Stočes (58. Lomoz) - Vostrý, Fiala, Foltýn. Vlasák - Pouček (67. Vlk). Ducho 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904