03.08.2014 09:00

SK Nový Knín - TJ Sokol Malá Hraštice 4:6 (0:1)

Na úvod přípravy jsme ve velmi kombinované sestavě, když chyběla řada hráčů, prohráli se Sokolem M. Hraštice hokejovým skóre 4:6. Na hřišti se ovšem předvedli hned tři noví borci, kteří by měli v dresech obou našich mužstvech nastupovat na podzim. 

Úvod patřil našemu mužstvu, dobře kombinovalo, jenže do šance se dlouho nedostávalo. A protože hosté brzo srovnali krok, hrál se v té době pohledný fotbal. Do vedení šla Hraštice, když po rohu využila výškové převahy, míč se několikrát odrazil od kopaček, až ho volný J. Vitásek zasunul do sítě naší branky. Odpověděli jsme dalekosnosnou střelou nováčka Sergeje do spojnice. A když B. Rákosník svou šanci nedal, stejně se vedlo i J. Vitáskovi v dresu hostů, kterému ke skórování zabránil včasným vyběhnutím T. Reisser, šlo se do šaten za jednogólového vedení M. Hraštice.

Druhý poločas se nesl doslova v bezstarostném herným stylu. Obě mužstva myslela více na útok než na obranu, zatímco Hraštice průchoďáku využila ke vstřelení branky, po průniku T. Černého k lajně a přihrávce pod sebe tentokrát J. Vitásek dal, my jsme šance zahazovali nebo trefovali konstrukci branky. P. Drechsler přestřelil snad z metru, Sergej nastřelil tyčku a B. Rákosník břevno. Teprve potom jsme konečně své dvě šance proměnili, a to zásluhou Sergeje a B. Rákosníka, a krok jsme srovnali. Jenže po rohu hosté opět vstřelili vysokým a nehlídaným P. Burianem gól a začala přestřelka, my jsme vyrovnali, hosté oplatili stejnou mincí. Za chvíli se situace opakovala a na naše vyrovnání Hraštice odpověděla a po brejku opět vedla o gól. Své vítězství hosté potvrdili v závěru zase po brejku, když jsme nechali našeho brankáře zcela osamoceného.

Branky: 58., 73.  Sergej, 59. Rákosník, 68. Drechsler (pen)

Sestava: Reisser - Hubička, V. Sklenář, Sekýt, Stočes - Sergej, K. Rada, Rákosník, Fiala - Drechsler, Vlk, střídali: Novotný, Stracený

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904