15.02.2016 11:23

SK Nový Knín - TJ Sokol Nečín 6:1 (3:0)

Od samého počátku utkání bylo zřejmé, že náš tým bude mít navrch, bude jen otázka, kolik gólů dá. Soupeř z Nečíně se zatáhl do obrany a jen sporadicky se dostával na naši půlku. Postupně jsme hostujícímu mužstvu nasázeli šest branek, přičemž jich mohlo být mnohem víc nebýt naší nepřesnosti v koncovce. Nečín se nakonec dočkala čestného úspěchu v samotném závěru. 

Soupeř hrající okresní přebor zřejmě vědom si rozdílné výkonosti obou mužstev hned od první minuty začal hrát z obrany, před svým vápnem vytvořil hluboký blok. My jsme sice dobře kombinovali, dlouho jsme se však do zakončení nedostali, nečíňští hráči v té době ještě stačili většinu akcí přerušit před svým vápnem. Útok jsme táhli hlavně přes naši levou stranu  a po jedné takové akci se konečně po necelé půhodině prosadil J. Pouček. Hosté se pak dostali do svého jediného povedeného brejku poločasu, jenže M. Petřík ho bravůrně zlikvidoval. Náš tlak sílil, hosté začali dělat chyby a po akci J. Poučka se trefil F. Kukla. Před tím ještě P. Fiala efektním obloučkem trefil jen břevno. Těsně před koncem poločasu si udělal výlet do šestnáctky Š. Chlumecký, obránce ho srazil a J. Pouček penaltu proměnil.

Podobný průběh měl i druhý poločas, postupně se trefili F. Kukla, V. Vostrý a účet zápasu z naší strany uzavřel J. Pouček. Gólů jsme přitom mohli dát mnohem více, obrana hostů nebyla už tak důsledná, jenže jsme často byli na štíru s koncovkou. Nečín se nakonec gólu dočkala. Po trestném kopu asi v 85. minutě se míč odrazil k volnému hráči a jediná soupeřova střela druhého poločasu asi z 15. metrů si našla cestu do naší sítě.

Branky: 28., 41., 78., Pouček, 36., 58. Kukla, 66. L. Vostrý

Sestava: Petřík (46. Sláma) - Stočes (20. Pazderka), Puchmajer (70. Petřík), Chlumecký, Vlasák - Kukla, Foltýn, Fiala, Vostrý - Slezák, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904