19.07.2017 19:50

SK Nový Knín - Sokol Klecany 2:1 (2:0)

Do utkání jsme vstoupili lépe, v 11.  minutě přerušil v šestnátce rukou v pádu hostující obránce dráhu míče a sudí nařídil pokutových kop. K jeho exekuci se postavil náš golman M. Petřík, zkušeně si počkal na pohyb klecanského brankáře a ne příliš prudkou střelu poslal na opačnou stranu - 1:0. Hra se poté odehrávala spíše ve středu hřiště, byli jsme ale aktivnější, což se nám vyplatilo až těsně před koncem poločasu. V šestnátce se uvolnil J. Tuháček, kličkou obešel i gólmana Kelemena a střelou do prádné branky nás dostal už do dvoubrankového vedení. 

Jenže hostům se podařilo ihned po přestávce dát kontaktní gól a až do konce zápasu se vehementně snažili i zásluhou svých fanoušků alespoň o vyrovnání. Díky naší obraně a zejména skvělému M. Petříkovi, který byl podle diváků jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti, se jim to nepodařilo. A když se k nám přiklonilo i štěstí při střele do konstrukce branky, připsali jsme si v boji o záchranu do tabulky další důležité tři body.

Branky: 11. Petřík (pen), 43. Tuháček

Sestava: Petřík - Sekýt, Lomoz, Svárovský, Vlasák R. - Stočes (86. Šustr), Foltýn (60. Hrubý Š.), Fiala, Vostrý L. - Tuháček, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904