03.02.2014 09:09

SK Nový Knín - SK Modřany 1:3 (1:3)

S účastníkem pražské 1.A třídy SK Modřany, který je po podzimu na desátém místě tabulky, jsme sice herně odehráli lepší zápas než před týdnem, ovšem se stejným výsledkem, tedy 1:3. O konečném skóre rozhodla zejména první dvacetiminutovka, když jsme sice na vedoucí gól soupeře dokázali brzo odpovědět, jenže po následné penaltě a propadu ve středu obrany jsme dostali další dvě branky a až do konce zápasu se nám s tímto stavem nepodařilo nic udělat, i když šancí k tomu bylo dostatek.

Hned od začátku se hrál fotbal nahoru dolu, útok střídal útok, první jsme bohužel ale inkasovali my. Modřanský útočník obral naší obranu o míč na hraně nedovoleného zákroku, hráči čekali odpískání faulu, přestali hrát, jenže píšťalka sudího mlčela a Pražané šli do vedení. Neutekly ani dvě minuty a skóre bylo srovnáno. Záloha vysunula k úniku P. Drechslera, který přihrávkou našel nabíhajícího J. Nožičku a ten se nemýlil. Naši hráči však snad ještě slavili, když soupeř rychle rozehrál po levé straně, do uličky si naběhl volný hráč a šikovně si došel pro faul. Sudí tentokrát nezaváhal a nařídil pokutový kop. Náš gólman sice směr střely vystihl, míč ale vyrazil jen před sebe a proti opakované střele exekutora byl už krátký. Černou dvacetiminutovku jsme završili chybou ve středu obrany, když na hranici vápna byli zcela sami oba útočníci a jeden z nich po kolmém centru zvýšil na 1-3. Hra pak upadla do průměru, naše hra trpěla nepřesností, čehož soupeř nedokázal využít i proto, že v koncovce byl dost žalostný. V závěru poločasu jsme opět přidali, jenže střela P. Drechslera, který postupoval sám na brankáře, šla jen těsně mimo konstrukci branky. 

Ve druhém poločase jsme byli jednoznačně aktivnější než soupeř, jenže jsme svůj tlak, který byl chvílemi až drtivý, nedokázali využít. Akce jsme vedli po obou stranách, dobrých přihrávek však útočníci nedokázali využít ani v případě, když na ně zívala prázdná branka. Platí to hlavně o dvou šancích P. Drechslera a jedné J. Poučka a R. Vlasáka. Koncovka je tak nejslabší činností knínského mužstva, i když v úvodu turnaje se zdálo, že nastalo zlepšení.   

Branka: 10. Nožička

Sestava: Petřík - Moravec, Šustr, V. Sklenář, Vlasák - Fiala, Plot, Sekyt, Lomoz - Nožička, Drechsler, stř. Hausner, Pouček, Stočes, Vostrý. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904