03.09.2016 12:12

SK Nový Knín - SK Klučenice 4:2 (2:0)

Také ve druhém utkání, prvním domácím, naši starší žáci potvrdili svou formu a po velmi dobrém výkonu zejména v prvním poločase a pak v závěru utkání vyhráli nad Klučenicemi zaslouženě 4:2.

Naše mužstvo hned od začátku si dobrou kombinační hrou vytvořilo převahu, kterou vyjádřilo dvěma góly, po úniku Š. Maříkem a po rohu M. Hlávkou. Kromě toho předvedlo několik pěkných akcí, které sklidily potlesk přítomných diváků. Do druhého poločasu jsme ale nastoupili jako vyměnění, jakobychom zapomněli na kolektivní pojetí, někteří hráči se utápěli v individuálním řešení situací místo přihrávek a trest přišel. Po nedůrazu hosté snížili na rozdíl jedné branky a takřka vzápětí po chybě F. Vandase a předčasném vyběhnutí D. Spurného skóre srovnali. Do konce chybělo ještě asi patnáct minut, naši hráči se naštěstí vzchopili a po rohu Š. Maříkem a pokutovém kopu, který zahrával stejný hráč, jenž tak završil hatrick, jsme si zaslouženě do tabulky připsali opět tři body.

Branky: Š. Mařík 3x, Hlávka

Sestava: Spurný - Hrubý, Vandas, Hondlík, Dopita - Hlávka, Dvořáček, V. Mařík, Kučík V., - Zárubu D., Š. Mařík, střídali Slabihoudek, Kudrna, M. Vlasák

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904