24.08.2014 00:54

SK Nový Knín - SK Jince 4:2 (2:1)

Naše áčko vkročilo do letošního ročníku soutěže nejlépe, jak mohlo. Po dobrém výkonu vyprovodilo štiku jara SK Jince čtyřmi góly, zatímco soupeři jsme dovolili vstřelit jen dva, takže jsme si zaslouženě do tabulky připsali první tři body. 

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, náš nový střed zálohy pracoval jako dobře namazaný stroj, zásoboval kraje i útok řadou přihrávek a brzo jsme to potvrdili gólem. Centr zprava po rohovém kopu prolétl skrz vápno, míč tečoval ruce hned dvou hráčů hostů, dostal se až k nehlídanému J. Poučkovi, který ho uklidil do sítě. Dál jsme se tlačili do útoku, přetížená obrana soupeře dělala chyby a jednu takovou využil B. Rákosník, ke kterému prošla po minele přihrávka V. Sklenáře. Jince snížily prakticky z ničeho. Po naší chybné rozehrávce se takřka vzápěti dostaly k miči a snížily střelou z hranice vápna, když před naším brankářem míč ještě zaplaval. Tato situace nás trochu srazila, soupeř však nic ze svého spíše platonického tlaku nevyužil.

Také ve druhém poločasu jsme měli více ze hry, vytvářeli jsme si šance, jenže hostující brankář několikrát své mužstvo podržel. Hosté zlobili hlavně ze standardek, z trestného kopu trefili dokonce konstrukci naší branky. My jsme zvýšili z penalty J. Poučkem, kterou přesný rozhodčí nařídil za faul na B. Rákosníka. V závěru zápasu se doslova a do písmene rozhořela na trávníku bitva, hosté snížili po centru zprava, znovu nastřelili z trestňáku konstrukci branky, domácí oplatili několika nebezpečnými akcemi, zakončenými tvrdými střelami, jako například B. Rákosníka a zejména J. Stočese, jehož pumelici s dávkou štěstí nohou vyrazil jinecký bek na brankové čáře. Od kopaček se začalo jiskřit, hosté vytáhli na naše hráče několik ostrých zákroků, což odnesli zejména T. Slezák, Š. Chlumecký a V. Sklenář, naštěstí bez zranění. O výsledku rozhodl náš novopečený kapitán R. Vlasák, který v poslední minutě zachytil přihrávku soupeře, jenž v závěru úplně otevřel obranu, a únikem přes celé hřiště pečetil naši zaslouženou výhru.

Branky: Pouček 2X, Rákosník, Vlasák

Sestava: Petřík - V. Sklenář, Chlumecký, Sekýt, Vlasák - F. Sklenář, Slezák, Rákosník, Stočes - F. Kukla (Vlk), Pouček 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904