28.02.2016 23:04

SK Nový Knín - SK Černolice 2:2 (0:0)

S pátým mužstvem středočeské 1. A třídy jsme poněkud kompletnější než před týdnem uhráli zaslouženou remízu. Obě mužstva vyznávají kombinanční hru, zápas měl proto po většinu času vyrovnaný průběh s několika nebezpečnými akcemi před oběma brankami.

V prvním poločase měly navrch obě obrany, které útočníky příliš nepouštěly do zakončení. Proto vše podstatné z hlediska výsledku se stalo v druhém dějství. V jeho úvodu, asi v 48. minutě, jsme předvedli skvělou akci po levé straně, R. Vlasák přesnou přihrávkou našel v šestnátce zcela volného T. Slezáka, který zakončoval do prázdné. Hosté přidali i proto, že se nám přestala dařit rozehrávka dopředu, často jsme si nedokázali přihrát jen na několik metrů. Toho se bohužel chytli i naši obránci, kteří několikrát zcela zbytečně ztrátili míče v rizikových prostorech, čehož výsledkem byla první branka v naší síti. A protože se naši hráči nepoučili, také v druhém případě byla za gólovým úspěchem Černolic naše bohorovnost, až laxnost. Soupeř se lacino dostal k míči a zvýšil na 2:1.

Naštěstí jsme v závěru znovu zapli a asi v 75. minutě jsme zaslouženě skóre srovnali po spolupráci P. Foltýna s  P. Fialou, který jako na podnose předložil míč P. Vlkovi, který uzavřel skóre zápasu znovu do zcela prázdné branky. V poslední minutě se ještě hosté zlobili na sudího za neodpískání pokutového kopu za náš faul v šestnáctce. Arbitr však evidentně kompenzoval své rozhodnutí z prvního poločasu, kdy také našemu soupeři odpustil evidentní sražení F. Kukly v pokutovém území.

Branky: 47. Slezák, 75. Vlka

Sestava: Petřík (46. Sláma) - Chlumecký (60. Stočes), Ducho, Lomoz, Kočí - Vostrý, Foltýn, Fiala, Vlasák - Slezák, Kukla (46. Vlk) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904