17.08.2014 11:53

SK Nový Knín B - MFK Dobříš B 1:2 (0:1)

Přes srdnatý výkon naše Benfika do dalšího kola poháru OFS nepostoupila. Po vyrovnaném průběhu zápasu s rezervou MFK Dobříš hrající okresní přebor prohrála těsně 1:2, když rozhodující gól padl asi pět minut před koncem.

Protože nedělní zápas áčka s Chuchlí na poslední chvíli soupeř odřekl a přes snahu sehnat náhradní mužstvo, když bylo osloveno pět týmů, se to nepodařilo, do utkání nastoupili dva hráči ze soupisky áčka. V prvním poločase hosté zlobili, asi v 30. minutě šli do vedení po dobře zahraném trestném kopu. Těsně před koncem jsme měli štěstí, když další gól nebyl uznán pro ofsajd. Také my jsme několikrát nebezpečně zaútočili, jenže bez úžitku. V druhém poločase jsme ale se svou snahu konečně korunovali vstřelením gólu P. Drechslerem, který míč uklidil do sítě hlavou. O výsledku rozhodl závěr, když jsme nepohlídali hostujícího hráče a ten dostal hosty do dalšího kola poháru.

Branka: 75. Drechsler

Sestava: Sláma (46. Reisser) - Sládek, Sklenář V., Pejla, Hubička - Vlk, Vostrý, Slezák, Kukla F. - Drechsler, Stracený, střídali: Smita, Hájek

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904