10.06.2013 08:39

SK Nový Knín - Hvozdnice 4:0 (1:0)

V sobotu po obědě sehráli své další mistrovské utkání knínští Ševci. Tentokrát jim byl soupeř z nedaleké Hvozdnice. Vzhledem k událostem minulého víkendu a muselo se utkání odehrát na stadionu v Dobříši, navíc se podařilo sehrát místo rozpaleného umělého povrchu na hlavním travnatém hřišti. Utkání nevalné úrovně nakonec vyzněl velmi jasně pro „domácí“. Doufejme jen, že na záchranu ještě nebude pozdě.

Domácí, s vědomím poslední šance na možnost uvažovat o záchraně, vletěli na soupeře velmi aktivně a hned po dvou minutách mohl otevřít skóre Drechsler, ale obránci stačili míč zablokovat a následnou dorážku Lomoze dokázal zpacifikovat Hofta. V 9. minutě se po přihrávce Lomoze na malém vápně otočil Ducho, ale hvozdnický blok nepovolil. Po čtvrt hodině hry se do zakončení dostali i hosté, ale Pytka z dobré pozice nemířil přesně. Za chvilku pak Hofta našel dlouhým výkopem Ružičku a ten sice pohotově, ale nepřesně střílel směrem na Petříka. Odpovědí byl další průnik Drechslera, ale Hofta opět zachránil u tyče. Ve 28. minutě rozehrál trestný kop Bouška a Svárovský nadvakrát protlačil míč až do sítě – 1:0. O několik okamžiků později opět Bouška našel Lomoze, ale Hofta byl opět na místě. Na druhé straně pak z dobré pozice střílel těsně vedle Pytka a stejně se vedlo i Petschlovi. Tři minuty před půlí vyslal odražený míč zpět k Hoftově bráně Fiala, ale po teči obránců skončil míč mimo tři tyče.

Do druhé půle opět vstoupili aktivněji Ševci, hned po dvou minutách nedokázal nikdo doběhnout hezký centr na zadní tyč od Boušky. Ale Hvozdnice pak zazmatkovala při rozehrávce, míč se dostal k Duchovi a ten se z malého vápna prosadil – 2:0. Jeden z mála pokusů o útočení v podání Pytky skončil v 56. minutě daleko mimo Petříkovu bránu. Po hodině hry pálil z trestného kopu Bouška, ale míč prosvištěl nad břevnem Hoftovy brány. Z protiútoku se do zakončení dral aktivní Pytka, ale Vlasák spolu s Petříkem mu šanci zastavili. V 73. minutě se rozběhl střídající Tomeček, cestou byl několikrát nedovoleně přibržděn, ale sudí si vybral až ten poslední zákrok, který už byl v pokutovém území a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Drechsler – 3:0. V 82. minutě nejprve Bouška poslal dlouhý míč do brankoviště, Hofta na jeho centr nedosáhl a Ducho míč vrátil před téměř prázdnou bránu na hlavu Drechslera a ten už neměl sebemenší problém – 4:0. Za další dvě minuty mohl další gól přidat Krmela, ale míč v ideální pozici „hodil“ nohou nad bránu. Poslední pokus o korekci výsledku si připsal Ploc, který z 20 metrů orazítkoval břevno. V úplném závěru ještě běžel Tomeček sám na Hoftu, ale běžel tak dlouho, až do brankáře narazil.

„Utkání jsme výsledkově zvládli, přestože jsme nepředvedli ideální výkon. Každopádně jsme získali další tři body a můžeme tak stále věřit v záchranu. V týdnu nás čekají dva těžké zápasy na hřištích ve Velvarech a v Rakovníku, tak uvidíme, jak vše dopadne. Každopádně budeme bojovat až do poslední minuty“, řekl po utkání trenér Bakos

V příštím týdnu zajíždí Ševci ve středu na horkou půdu do Velvar, kde hrají od 18. hodin a v neděli pak od Rakovníka, kde zápas začíná v 17. hodin.

Nový Knín: Petřík – Chlumecký, Svárovský, Vlasák – Šustr (75. Sklenář F.), Bouška, Fiala, Lomoz (59. Krmela) – Drechsler, Plot (52. Tomeček), Ducho

Hvozdnice: Hofta – Rochl, Matys M. (71. Matys L.), Mráz, Neumann, Dolejš, Ploc, Přibáň, Růžička, Petschl, Pytka

(web)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904