16.11.2014 08:07

SK Nový Knín - FK Hořovicko B 2:0 (1:0)

Roli favorita jsme proti rezervě Hořovicka sice zvládli, znovu jsme si připsali tři body, ovšem v některých fázích zápasu jsme měli se snaživými hráči soupeře problémy a jen zkušenost našeho brankáře zabránila hostům ke vstřelení gólům, když ve druhém poločasu dvakrát zneškodnil úniky hbitých útočníků. 

Do naší sestavy se totiž vrátil po zranění L. Macho, bylo ale patrné, že ho bolová noha stále limituje hlavně při výkopech. V šestnátce ale byl opět perfektní, což dodávalo na klidu naší obraně. Začali jsme aktivněji než mladí hosté, ale jen po šestnáctku, také obrana soupeře pracovala velmi dobře a do nějaké velké šance nás nepouštěla. Až do dvacáté sedmé minuty, když jsme konečně skvěle zakombinovali na levé straně, unikl po ní R. Vlasák, od lajny prudce odcentroval na volného D. Patetla, který ale míč špatně trefil, jeho slabá střela však šla na J. Poučka, který tečí míč dopravil do sítě rezervy Hořovicka. Hra poté upadla do průměru, obrany předčily útoky, takže diváci příliš pohledný fotbal ani vyložené šance na obou stranách neviděli.

První polovina druhého poločasu se podobala prvnímu. Navíc ale z naší strany přibyly nepřesnosti, míč jsme často odevzdávali soupeři, který z toho vytěžil dva brejky, jenže L. Macho čaroval a soupeři ke vstřelení branky zabránil včasným vyběhnutím. A tak přišel pro hosty trest. Na levé straně se uvolnil P. Drechsler, prudkým přízemním centrem našel v malém vápně volného F. Sklenáře, který upravil na 2:0, když ho jistil ještě střídající K. Vostrý. Za chvíli diváci opět křičeli góóól! Na cetr T. Slezáka opět zleva si naskočil znovu F. Sklenář a hlavou báječně zavěsil, jenže naši radost zchladil asistent rozhodčího, který odmával ofsajd. Zbytek zápasu jsme dohráli už v klidu, soupeři viditelně ubývaly síly, my jsme hru kontrolovali. Rozloučili jsme se tak s knínskými diváky další vyhrou, která nás posunula zase o jedno dvě místa v tabulce vzhůru.

Branky: 27. Pouček, 71. F. Sklenář

Sestava: Macho - Sekýt, Šustr, Chlumecký, Vlasák - Patetl (80. Hubička), Slezák, Fiala, F. Sklenář - Pouček (65. Vostrý), Drechsler.

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904