10.06.2013 08:46

SK Nový Knín dorost - Krásná Hora 3:7 (1:1)

V neděli ráno nastoupilo torzo knínského dorostu k utkání s Krásnou Horou. Zápas se vzhledem k „terénu“ na domácím hřišti musel odehrát na umělém povrchu v Dobříši. Přestože je výsledek takový, jaký je, musím před hráči smeknout klobouček. Myslím, že fotbalově odehráli asi nejhezčí utkání za celé jaro.

Deset minut před koncem ale klukům došly síly a soupeř to potrestal 3 góly. Není se čemu divit, vždyť Ševci nastoupili pouze se šesti (6) hráči v poli!!!!! Přesto byli soupeři ví ce než vyrovnaným soupeřem a kdyby první poločas vyhráli, asi by se nikdo nedivil. Naopak druhá půle již byla v režii hostů i vzhledem k rychle ubývajícím silám a bylo jen otázkou času, kdy se začnou prosazovat i střelecky. Nakonec utkání rozhodli v posledních 10 minutách.

Ve stavu, ve kterém jsme přijeli, byl výsledek po 75. minutách poměrně překvapivý. To hlavou snižoval Stočes na 3:4. Ovšem poté se projevil (konečně) větší počet hráčů Krásné Hory a ti v závěru dokázali ještě přidat další tři góly.

„Těžko se takový zápas hodnotí. Myslím, že jsme byli fotbalovější než soupeř, ale proti přesile čtyř hráčů jsme to logicky nezvládli po fyzické stránce a v závěru jsme odpadli. Samozřejmě to není nic proti hráčům, kteří nastoupili. Ti zaslouží jen pochvalu jak za bojovnost, tak za předvedenou hru. Být kompletní, asi bychom s přehledem vyhráli, ale na „kdyby“ se nehraje, a když odjedeme horko těžko v sedmi lidech, tak nemůžeme počítat s body. Na druhou stranu, dnes k nim bylo relativně hodně blízko“, nebylo moc do řeči trenérovi Weberovi.

Nový Knín: Reisser - Podhorecký, Stočes, Hájek, Čálek, Pajer, Pouček

(web)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904