24.09.2014 22:41

SK Nový Knín - Březnice 0:2 (0:2)

Dnešnímu soupeři našeho áčka, SK Březnici 1918, stačilo k zisku tří bodů tentokrát hodně málo. Z několika málo standardek proměnil dvě a potom se soustředil na destrukci, k čemuž jeho hráči používali veškeré možné i nemožné prostředky. Naše mužstvo se s tím nedokázalo vyrovnat a tak hodně překvapivě prohrálo se soupeřem, který rozhodně nebyl fotbalovější. Co naplat, o výsledku ale vždy rozhodují góly a ty jsme přes veškeré úsilí nedokázali dát.

Bez čtyř hráčů ze sestavy s Podlesím jsem začali odvážně, jenže jen po šestnáctku. Hosté se hned při prvním vymanění z tlaku dokázali prosadit. Sudí nařídil v 10. minutě trestný kop asi třicet metrů od branky, exekutor našel centrem v šestnátce statného kapitána Ševra, ten se prosadil a zařídil hlavou vedení svého mužstva. Hosty to hodně zvedlo, stejně jako tolerance sudího k jejich zákrokům a důslednou hrou nedovolili našim hráčům se prosadit. A když asi v 26. minutě proměnili druhou standardku, ve vápně se  po centru z druhé strany opět hlavou prosadil tentokrát Cvrk, který trefil tyčku, jenže míč se odrazil ze zadu do nohy našeho gólmana a od ní putoval do sítě, na kopačky našich hráčů se vloudila nervozita, nepřesnost, často sólovali, což na urostlé zadáky hostů nemohlo stačit. Těžko také nesli, že nebyly trestány opakované fauly soupeře, zejména kapitána Ševra, který si po žluté koledoval o červenou, jenže rozhodčí na něj několikrát jen výhružně zvedal prst, druhý žlutý kartónek se mu ale už neodvážil dát.

Druhý poločas začal naším velkým tlakem, jenže šancí nepřibývalo. Největší měl snad stoper V. Sklenář, který si naběhl na rohový kop B. Rákosníka, jenže zcela osamocený  asi ze sedmi metrů trefil hlavou místo, které kryl na lajně hostující gólman. Minuty rychle ubíhaly, fotbalu diváci moc neviděli, zato tvrdých a bohužel netrestaných soubojů přibývalo. Na našich hráčích byl patrný zmar, nabyli schopni se prosadit, takže si nakonec připsali letošní první domácí ztrátu.

Sestava: Macho - Stočes (58. Vlk), V. Sklenář, Chlumecký, Vlasák - F. Kukla, Rákosník, Slezák, Fiala - Pouček, Patetl

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904