12.03.2018 15:04

SK Nový Knín - Baník Libušín 0:5 (0:2)

Zejména daleko větší kvalita v útočné fázi soupeře rozhodla o výsledkově jasné prohře v našem prvním jarním utkání s leadrem - týmem Baník Libušín. V poli jsme až do oslabení byli dokonce častěji u míče, jenže na rozdíl od soupeře jsme se jen s obtížemi dostali do zakončení a pokud ano, naše kocovka byla opět bezzubá. Zápas se herně zlomil po vyloučení J. Ducha asi v 60. minutě, po kterém jsme už nestačili čelit početní převaze hostů. 

K zápasu hraném na umělé trávě na Dobříši jsme nastoupili hned bez šesti hráčů podzimního kádru. Chyběl nejen přestoupivší J. Pouček do divizního FK Hořovicko, ale také zranění  M. Lomoz, T. Slezák a M. Tomeček, nemocný M. Durdil a z pracovních důvodů rovněž J. Sekýt. Přesto to nebylo znát, soupeře jsme překvapili aktivním napadáním už při rozehrávce, hosté dělali chyby, jenže jsme jich nedokázali využít. A tak přišla 12. minuta, první vymanění se hostů z našeho tlaku, rychlý protiútok, první střelu ještě náš gólman vyrazil, bohužel na kopačku dobíhajícího, nikým nekrytého T. Abrhama a Libušín šel dost lacino do vedení. Dál jsme pokračovali v aktivní hře, jenže opět ta koncovka! Po gólu především volala hlavička Š. Chlumeckého, který si naběhl na centr L. Vostrého, jenže brankář Libušína nám zkazil radost perfektním zákrokem a v pádu míč vytěsnil na roh. 

Uplynulo něco málo přes půl hodiny a situace z úvodu zápasu se opakovala. Hosté založili snad druhý nebezpečný protiútok, na jehož konci byl jeden ze dvou cizinců v červenobílém dresu Libušína - N. Obradovič a náš brankář znovu lovil míč ze své sítě. Hosté pak mohli naše opařené mužstvo dorazit dalším gólem, jenže střelci se naštěstí míč svezl na kopačce, takže šel daleko mimo naši svatyni.

Podobný průběh měl zápas až do 60. minuty, kdy asistent neodmával postavení mimo hru, soupeř rychle přenesl míč do středu hřiště, následovala kolmá přihrávka na nabíhajícího útočníka, jenže J. Ducho po míči sáhl, nic jiného než žlutá karta nemohla následovat! A protože to byla pro tohoto hráče v zápase už druhá, musel předčasně do sprch. Od té chvíle hosté převzali režii zápasu jednoznačně do svých rukou, čehož výsledkem byly ještě tři góly v naší síti. 

Sestava: Petřík - Ducho, Chlumecký, Šustr, Vlasák R. - Patetl, Kozohorský, Foltýn, Vostrý L. - Kukla F., Stočes (61. Vostrý K.)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904