04.11.2013 08:34

SK Nový Knín B - TJ Ligmet Milín 4:3 (3:0)

S dalším těžkým soupeřem, druhým Milínem, jsme překvapivě utkání zvládli a po skvělém výkonu v prvním a hororovém průběhu v druhém poločase jsme nakonec vyhráli 4:3 a poněkud jsme stáhali náskok mužstev před námi.

Hosté nastoupili jako jednoznačný favorit, od samého počátku ale bylo patrné, že zápas s posledním mužstvem tabulky evidentně podcenili. Jejich borci hráli bez patřičného zaujetí a nasazaní. Našim fotbalistům chvíli trvalo, než jejich slabé chvíle využili, po čtvrt hodině se ale začali prosazovat a v té době předváděli snad nejlepší výkon podzimu. První dvě šance, a to Poučka a Š. Hrubého, jsme ještě nevyužili, jenže pak přišel atak J. Poučka, dvě kličky a střelu levou nohou odvrátil hostující gólman s námahou na roh. K jeho zahrání se postavil Š. Hrubý, mič posadil na hlavu opět J. Poučka, jehož hlavičku už brankář vyrážel zpoza brankové čáry. Po chvíli se k zahrání trestného kopu postavil S. Stránský a střelou přes zeď nedal brankáří Milína žádnou šanci zakročit. Skvělou půlhodinku uzavřel Š. Hrubý, který přízemní střelou vymetl pavučinu v dolním pravém rohu branky hostů.

Druhý poločas hosté sice prostřídali, ale dál pokračovali v slabém výkonu. Jenže pak přišla asi v 62. minutě naše chyba v rozehrávce na půli hřiště, brejk a Milín snížil na 1:3. Od té chvíle se favorit začal prosazovat, my jsme ztráceli v útoku snadno míče a na přetíženou obranu se valil jeden útok za druhým. Za necelých 15 minut bylo skóre srovnáno! A to nás ještě gólman Weber několikrát podržel! Naštěstí se naši hráči v závěru z tohoto vývoje utkání otřepali, v posledních deseti minutách se vrhali do útoku a to se vyplatilo. Asi v 83. minutě jsme zaútočili po levé straně, následoval centr na malé vápno, kde vyskakovali J. Pouček a A. Krmela a druhý jmenovaný hlavou pečetil na 4:3.

Branky: 19. Pouček, 24. Stránský, 36. Š. Hrubý, 83. Krmela

Sestava: Weber - Krmela, Stracený, Vostrý, Stočes (65. Reisser) - Kukla (90. Sládek), Rákosník, Kozohorský (65. Mařík), Stránský - Pouček, Hrubý 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904