18.11.2013 09:07

SK Nový Knín B - Spartak Příbram B 2:5 (2:0)

Další dvě tváře předvedlo naše béčko v posledním domácím utkání. Jestliže v prvním poločase bylo jednoznačnačně lepší než jeho soupeř, ve druhém zcela odpadlo, nechalo iniciativu hostům, kteří výsledek otočili na konečných 2:5.

Oba týmy nastoupily po svých dokopných, zatímco Spartakovci se celý první poločas po hřišti pohybovali dosti malátně, na našich hráčích jakoby probdělá noc nebyla znát, svého soupeře jasně přehráli a nebýt úletu rozhodčího, který nám neuznal jasný gól, mohli jsme jít do kabin s třígólovým náskokem. 

Hned od začátku jsme si vytvořili tlak, který jsme brzo zužitkovali. V osmé minutě si na přihrávku J. Poučka naběhl R. Vlasák, který následně sběhl do šestnácky a skvělou přihrávkou našel volného S. Stránského, který poprvé rozvlnil síť v brance hostů. Ti v prvním poločasu byli v rozehrávce hodně nepřesní, a pokud se jim podařilo přečíslit naši obranu, v zakončení se chovali stejně. Jakoby je chtěl napodobit P. Vlk, který si v 18. minutě krásně naběhl na přihrávku, řítil se na brankáře, jenže míč mu na rozbitém terénu poskočil a jeho střela místo po zemi směřovala do náruče hostujího gólmana. Poté se hra vyrovnala, hosté zahrozili pouze jednou, když po rohu nechali vyniknout našeho brankáře, který zázračně zneškodnil hlavičku na brankové čáře. Jak se blížil závěr poločasu, byli jsme stále aktivnější. Asi v 42. minutě se probil zleva k brankové čáře B. Rákosník, odcentroval, prudký míč trefil nešťastného obránce, který si přihrávku srazil do vlastní sítě. Jenže ještě nebyl konec! V poslední minutě si naběhl do malého vápna A. Krmela, vystřelil a míč skončil v síti. Jaké bylo překvapení snad všech na hřišti i v hledišti, když rozhodčí branku neuznal pro údajný faul našeho hráče, který po kopu trefil holení chodidlo hostujícího obránce, který šel do souboje šlapákem!

Druhý poločas přinesl zcela jiný obraz. Hosté vystřídali hned třikrát, což se na jejich hře silně podepsalo. Noví hráči jakoby okysličili své kolegy, Příbramští byli najednou u všech míčů dřív, nabízeli se a také brzo vyrovnali, kolem 52. minuty dali hned dvě branky. Ještě jsme se snažili s výsledkem něco udělat, jenže marně. O dokonalém obratu rozhodla situace přibližně v 70. minutě, když prudký odražený míč od jednoho z našich hráčů vyslal do brejku hned tři Spartakovce. R. Weber jim sice dvě střely vyrazil, až teprve třetí skončila v síti. Další dvě branky dali hosté v samotném závěru, když už naše mužstvo bylo zcela na dně.  

Branky: 8. Stránský, 42. vlastní

Sestava: Weber - Stránský, Vostrý, V. Sklenář, Stočes (82. Hájek) - Krmela, Vlk, Rákosník, Kukla (58. Sládek) - Pouček (67. Reisser), Vlasák

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904