31.03.2014 09:33

SK Nový Knín B - Sokol Kosova Hora 5:2 (2:1)

Naše mužstvo začalo zápas aktivně, už v sedmé minutě vytěžilo po perfektně zahraném rohovém kopu Jirky Plota a přesné hlavičce V. Sklenáře vedoucí gól. Nadále jsme pokračovali v nastaveném trendu, přicházely další šance, zejména B. Rákosník měl k míči opravdu centimetry, ale balón hlavou nezasáhl.

Potom přišel zkrat jinak průměrného rozhodčího Švidkova, když po zpětném balónu od lajny hostující obránce srazil Štěpána Hrubého na hranici malého vápna, ale píšťalka zůstala němá. Poté ale začali hosté nebezpečně vystrkovat růžky, z čehož pramenilo několik nebezpečných akcí, se kterými si ale zadáci Benfiky s pomocí gólmana poradili. Naopak po naší nenápadné,ale pohledné akci zvýšil náskok Adam Krmela. To běžela zhruba 35. minuta utkání. Když už se zdálo, že se za stavu 2-0 pro domácí půjde do kabin, hosté dostali v poslední minutě první půle možnost zahrávat trestný kop z levé strany od našeho pokutového území, balón doletěl přímo k B. Rákosníkovi, od kterého se odrazil do naší svatyně.

Do druhého poločasu ale opět naši hráči nastoupili se vztyčenou hlavou, inkasovaný gól do šatny na nich nezanechal žádné známky nervozity a pokračovali aktivní hrou, díky čemuž si vytvářeli další šance. Jednu z nich využil po zmatku ve vápně soupeře B. Rákosník a odčinil tak svůj vlastní gól. Dále jsme tlačili soupeře do úzkých, výsledkem byl gól na 4-1 v podání J. Poučka. Hosté ještě zkoušeli zdramatizovat zápas, ale výborný T. Reisser je svými zákroky přiváděl k zoufalství. Poté, pár minut před koncem, kdy už bylo připraveno střídání P. Poučka, tento hráč upravil stav na 5-1. Zápas byl rozhodnut, ale i tak hosté nehodili flintu do žita a střelou zpoza našeho velkého vápna zkorigovali stav utkání těsně před koncem na 5-2.

Branky: 2 Pouček, Sklenář, Krmela, Rákosník,

Sestava: Reisser - Vostrý, Sklenář, Stránský (43. Hájek), Stočes (87.Tesárek) - Vlk, Rákosník, Plot, Krmela - Hrubý, Pouček (85.Sláma)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904