26.04.2015 22:33

SK Nový Knín B - SK Petrovice B 6:3 (3:1)

Nedělní výkon Benfiky dal zapomenout na zklamání ze sobotního výkonu áčka a po velmi dobrém výkonu porazila rezervu Petrovic vysoko 6:3, když soupeř dokázal zkorigovat výsledek až v posledních deseti minutách.

Naši hráči hýřili aktivitou, vytvářeli si šance, do vedení však šli v 21. minutě díky hrubce hostujícího gólmana, který snad podcenil slabou střelu P. Vlka, položil se, jenže míč před ním odskočil a snadno obloukem přes jeho tělem zaplul do sítě. Za chvíli se do šestnáctky dostal na pravé straně V. Sklenář, levý bek ho srazil a rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. J. Pouček se tentokrát nemýlil a zvýšil na 2:0. Hosté většinu akcí v prvním poločase nedotáhli do zakončení, až na jednu, kdy na centr naskočil levý halv a snížil na jednobrankový rozdíl. Těsně před koncem poločasu pak utekli oba naši útočníci a J. Pouček v situaci dva na jednoho vybídl přesnou přihrávkou F. Sklenáře ke skórování, který toho využil a zvýšil opět na dvougólový rozdíl.

Až asi do osmdesáté minuty se hra odehrávala podle stejných not, jako tomu bylo v prvním dějství. Stále jsme byli lepším mužstvem, gólově se nejprve prosadil V. Sklenář, kterému jeho tvrdou střelu asi z dvaceti metrů ještě tečoval hráč Petrovic. Další gól vstřelil střídající V. Hájek, kterého to byl první gól v kategorii dospělých v soutěžním utkání. Šestou branku potom dal po dlouhém a přesném pasu J. Stočese opět J. Pouček, který zleva vnikl do šestnáctky a mírnou šajtlí své pravačky zakončil náš gólový zápis. Posledních deset minut jsme ubrali na aktivitě a hosté toho dokázali využít ke kosmetické úpravě skóre. Nejprve J. Ducho stáhl pronikajícího útočníka a rozhodčí správně znovu nařídil pokutový kop, který hosté bezpečně proměnili. Konečnou podobu výsledku potom dal útočník Petrovic, který proměnil svůj brejk.

Branky: 26., 69. Pouček, 21. Vlk, 43. F. Sklenář, 54. V. Sklenář, 61. Hájek, 

Sestava: Vitoň - V. Sklenář, K. Vostrý, Ducho, Stočes - Kukla (57. Hájek), Rákosník, Hubička, Vlk - Pouček (72. Sládek), F. Sklenář  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904