25.08.2013 22:23

SK Nový Knín B - Rosovice 0:1 (0:0)

Smolný zápas odehrála naše rezerva v prvním kole okresního přeboru s Rosovicemi. Po vyrovnaném poločasu jsme odešli poražení, i když jsme v druhém dějství byli už lepším týmem. O konečném výsledku rozhodla naše nepřesnost v koncovce a nešťastné podklouznutí našeho hráče a díky tomu i brejku hostů v utkání, které jsme odehráli na skvěle připraveném hřišti ve Staré Huti.

První poločas přinesl zápas s průběhem nahoru, dolů. Obě mužstva chtěla strhnout vedení na svou stranu, jenže ani jedno němělo patřičnou kvalitu v zakončení. Útokům se sice podařilo vyšachovat obrany, jenže zakončení měly oba mizerné. Z naší strany stojí za zmínku především šance A. Krmely, J. Poučka, B. Rákosníka, P. Vlka a znovu A. Krmely. Pozadu naštěstí nezůstali ani hosté, které několikrát vychytal R. Weber nebo jejich střely míjely naši svatyni z úctivé vzdálenosti, takže do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

O přestávce se ještě více rozpršelo, hra se zrychlila a byli jsme to my, kdo mohl jít do vedení. J. Stočes si asi v 50. minutě vyměnil na levé straně míč, který nádherným centrem vyslal do šestnátcky, jenže neatakovaný P. Drechsler z hranice malého vápna svou hlavičku nasměroval opět mimo branku. Hosté už tolik aktivní nebyli, zvolili styl nakopávaných míčů na své robustní útočníky a to se jim vyplatilo. Po jednom z takových nákopů náš stoper na promáčeném terénu uklouzl a hostující forvard svou šanci na rozdíl od přechozích akcí využil a poslal Rosovice do vedení. Naši hráči odpověděli nejlépe jak mohli, do hostující obrany se zakousli, vytvořili si chvílemi až drtivý tlak, jenže nám bylo souzeno také v tomto utkání zahazovat jednu příležitost za druhou, a tak jsme už výsledek nezvrátili, dílem také proto, že rozhodčí zápas zkrátil o tři minuty.

Sestava: Weber - Krmela, Petřík, Burian, Stočes - Vostrý, Rákosník, Vlk, Kukla (82. Reisser) - Drechsler, Pouček

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904