08.06.2015 17:36

SK Nový Knín B - Mokrovraty 4:0 (0:0)

V dalším derby, tentokrát s Mokrovraty, Benfika nastoupila bez hráčů ze soupisky, na kvalitě naší hry to proti soupeři, který se na jaře také zlepšil, vůbec nebylo znát. Od začátku jsme byli jasně lepším týmem, trpělivou hrou jsme se dostávali do přečíslení, které jsme začali zúročovat ale až ve druhém poločase.

Soupeř první poločas odolával našemu tlaku především proto, že jsme dlouho nedokázali na své útočníky vyslat přesnou finální přihrávku. A pokud ano tak naše střely míjely mokrovratskou svatyni. Platí to zejména o hlavičce J. Poučka, který si naběhl na centr B. Rákosníka, ale také o dalších příležitostech.

Do druhého poločasu nastoupil Š. Hrubý, tlak se dál stupňoval a bylo jen otázkou času, kdy obranný val hostů prolomíme. To se stalo asi v 61. minutě, když rozhodčí zřejmě správně nechal hrát našeho B. Rákosníka, který si nabíhal z hloubi pole, i když hostující asistent mával asi jinému našemu hráči domnělý ofsajd, i když přihrávka směřovala právě na našeho středního záložníka. Ten míč zatáhl skoro až k lajně, přesnou přihrávkou našel na druhé straně zcela volného nabíhajícího J. Poučka, který pohodlně míč doklepl do sítě hostující branky.

Od té doby existovalo už jen jedno mužstvo, naše. Soupeř zcela vyklidil pole a bylo jen otázkou, kolik si do ani ne dva kilometry vzdálené obce odveze gólů. Nakonec byly celkem čtyři. K Poučkově přidal střelecký zápis hlavou B. Rákosník, poté se znovu trefil J. Pouček po nezištné přihrávce Š. Hrubého a nakonec se diváci dočkali opravdové parády. Na levém křídle se uvolnil J. Stočes, do úniku vybídl svého libčického parťáka J. Poučka, ten mu přihrávkou pod sebe míč vrátil a Kuba z první pečetil naši jasnou výhru. To vše na jeden, dva doteky!

Branky: 61. 79. Pouček, 67. Rákosník, 85. Stočes

Sestava: Vitoň – Sládek (77. Pejla), Vostrý K. Pazderka, Sočes – Kukla, Rákosník, Plot, Vlk – Pouček, Hájek (46. Hrubý)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904