22.04.2013 06:52

SK Nový Knín B - Dublovice 4:1 (2:1)

K zodpovědnému výkonu z minulých zápasů jsme v utkání s Dublovicemi přidali i hodně fotbalovosti a aktivity směrem dopředu. Zejména díky tomu jsme svého soupeře jasně přehráli a zaslouženě vyhráli 4:1 po poločasu 2:1.

Hned od začátku jsme byli aktivnější než náš soupeř, měnili jsme tempo hry, dlouhé míče střídaly kombinace a už v šesté minutě jsme šli do vedení. Na centr z levé strany V. Sklenáře si naběhl do malého vápna M. Mařík a vstřelil první gól utkání. Druhá branka přišla po chvíli. J. Buřič využil nejistoty obou stoperů při odvracení dlouhého nákopu, míč hlavou přiklepl opět Mírovi a ten po samostatném úniku zvyšoval už na 2:0. To se psala teprve 15. minuta.

Také hosté se snažili o aktivní fotbal, využívali k tomu především rychlých útočníků, naštěstí chyběla finální přihrávka. Nakonec se ale ke gólu dostali. Po přihrávce mezi obránce zaběhl levý záložník téměř k brankové čáře, odcentroval a jeho spoluhráč zavěsil. Mezi tím ovšem M. Mařík mohl dvakrát skórovat, jenže své úniky tentokrát neproměnil, obě střely šly mimo konstrukci. Závěr poločasu jsme měli opět ve své réžii, znovu ale nedal M. Mařík, když jeho střelu vystihl gólman hostů, a do velké šance se po samostatné akci dostal B. Rákosník, ale hostující brankář byl opět proti a střelu vyrazil na roh.

Ani ve druhém poločase naše aktivita nepolevila, právě naopak, dál jsme se často dostávali do zakončení, čehož výsledkem byly další dvě branky v síti soupeře. Svůj hattrick dovršil nejprve M. Mařík, který znovu unikl a střelou podél gólmana rozvlnil už potřetí síť. Na 4:1 potom zvyšoval V. Sklenář po závaru v šestnáctce Dublovic, když k němu propadl míč, který uklidil k levé tyči. Hosté se sice snažili o zkorigování výsledku, postupně však rezignovali, protože naše pevná obrana je k ničemu vážnějšímu už nepustila.

Branky: 6., 15., 55. Mařík, 62. V. Sklenář

Sestava: Petřík - Fiala T., Vostrý K., Stracený, Sklenář V. (84. Reisser) - Šustr, Rákosník, Pouček (65. Stočes), Stránský - Buřič, Mařík (70. Sládek)

Trenér Makovička: Proti rychlému a zkušenému soupeři jsme předvedli skvělý výkon podpořený čtyřmi brankami a řadou pěkných akcí. Myslím, že se zápas musel divákům líbit. Na mužstvu je patrná lepší sehranost, snaha o aktivní fotbal i fyzická připravenost. Věřím, že to potvrdíme i v dalších zápasech.

(mak)

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904