16.03.2014 22:05

SK Nový Knín B - Dolní Hbity 7:3 (1:2)

Generálku naše Benfika zvládla dobře, v prvním poločase sice neproměnila řadu šancí, ve druhém se už proti soupeři z třetí třídy, skupiny A, prosadila, její výkon gradoval a svému soupeři sázela jeden gól hezčí než druhý. 

K utkání se konečně sešla sestava, která by měla nastupovat na jaře při záchranářských pracích. V úvodu bylo sice znát, kdo absolvoval přípravu a kdo ne, naštěstí ti druzí se prvním brzo začali vyrovnávat a naše převaha začala růst. Jenže neproměňování šancí je v našem mužstvu snad nakažlivá nemoc, po úvodní brance J. Poučka jsme své příležitosti opět začali zahazovat jednu za druhou jako před týdnem áčko a tak soupeř šel po dvou povedených střelách do vedení.

Vstup do druhého poločasu se nám ale naštěstí povedl, po vlastní brance Hbit po centru B. Rákosníka jsme hru ovládli a postupně jsme zvýšili až na 7:2. Soupeř závěrečný účet upravil v samém závěru po nařízené penaltě.

Branky: 2x Pouček, Rákosník, Sklenář, Sekýt, Hrubý, vlastní

Sestava: Reisser - Krmela, Sekýt, Vostrý, Stočes - Sládek, Rákosník, Vlk, Hájek - Pouček, F. Sklenář, střídali Sláma, Tesárek, Hrubý

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904