02.08.2015 23:15

SK Nový Knín B - D. Břežany B 12:3 (3:1)

Utkáním s Olympií Dolní Břežany B, desátým týmem minulého ročníku IV. třídy, skupina B, okresu Praha-západ, vstoupila do přípravy také naše Benfika. Od počátku byla aktivnější než soupeř, který stačil držet krok jen v prvním poločasu. Ve druhém však odešel především fyzicky a tak si naši hráči u Kocáby otevřeli doslova střelnici a sázeli zdecimovanému týmu jeden hezčí gól než druhý.

V našem týmu se představili dva nováčci, Saša Jasz a navrátilec Kamil Rada, oba do týmu zapadli a se svými spoluhráči předváděli po celou dobu pěkný fotbal. Břežanští hráči přežili úvodní nápor a několik šancí, inkasovali až po chybě brankáře, kterého překvapil nepovedený centr B. Rákosníka z velkého úhlu a vlastně sám si srazil míč do sítě. Za chvíli po centru hlavou zvýšil právě A. Jasz a na 3:0 upravil po samostatné akci J. Pouček. Hosté se nevzdali, jednu šanci jim vychytal T. Reisser, po chvíli se už dočkali zasloužené branky. 

Druhý poločas už byl  čistě v naší režii, do střeleckého zápisu se dostalo hned několik našich borců. Ten mohl být ještě mnohem širší, jenže to by naši hráči nesměli vymýšlet a některé šance až lehkovážně zahazovat. Hosté upravili až v samotném závěru, neproměnili přitom ještě penaltu J. Pavlíkem, bývalým hráčem našeho ještě nedávného konkurenta, týmu Malé Hraštice, který zmizel z fotbalové mapy, a to sloučením s Novou Vsí pod Pleší.

Branky: 3x Kukla, 3x Patetl, 2x Jasz, 2x Pouček, Rákosník, Stočes

Sestava: Reisser - Vostrý K., Pazderka, Jasz, Pejla - Rákosník, Plot, Rada, Vlk - Pouček, Patetl střídali Kukla, Štěpánek, Stočes  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904