21.03.2015 13:21

SK Jince - SK Nový Knín 0:7 (0:2)

Doslova v koncert knínského mužstva se v závěru změnilo naše první utkání jarní sezóny v Jincích. Po vyrovananém úvodu jsme začali postupně přebírat aktivitu a asi po půlhodině jsme zaslouženě šli do vedení. Domácí tým pak neudržel nervy na uzdě, jeden hráč se nechal vyloučit za nepochopitelný zkrat, když pěstí po jedné skrumáži sestřelil M. Šustra, což nám hru dost ulehčilo a v druhém poločase jsem sázeli zdecimovanému soupeři jeden gól za druhým, takže zápas se změnil v naší exhibici.

Zcela kompletní jsme začali opatrně, ovšem aktivně, Jince hrozily prakticky jen po nákopech na své dva útočníky, kteří se dvakrát nebo třikrát dostali do zakončení, jenže jejich střely z úctivé vzdálenosti míjely naši svatyni. Akce Ševců byly mnohem nebezpečnější, po gólu například volal ve 14. min. únik R. Vlásáka po levém křídle, jenže následná hlavička T. Slezáka šla jen těsně levé tyčky domácí branky. V 28.minutě zase M. Lomoz vyslal z hranice vápna dělovku těsně nad břevno. Naše inciativa byla stále znatelnější a domácí začali hasit naše útoky fauly. Ve 32. minutě šla střela L. Vostrého z trestňáku vysoko nad, ani ne za minutu však svou příležitost rovněž z trestného kopu střelou přes domácí zeď přetavil v naše jednogólové vedení.

Vývoj zápasu domácí zřejmě rozhodil, jejich přemotivovanost byla znatelná, což asi v 35. minutě vyvolalo vzájemnou strkanici několika hráčů. Když už se zdálo, že se situace uklidní, protože domácí kauč rozpáleného hráče Provazníka chtěl vystřídat, ten ale na odchodu nečekaně pěstí udeřil do obličeje M. Šustra, který se poroučel k zemi. Jasná červená! Od té doby jsme už hřiště zcela opanovali, což jsme potvrdili dalším gólem, když si J. Ducho narazil míč se Š. Chlumeckým, postupoval sám na jineckého gólmana a chladnokrovně zavěsil.

Druhý poločas se už odehrál za naší jasné převahy. Jenže několik šancí jsme v úvodu nedali. Na 3:0 nás dostala až v 67. minutě střela P. Foltýna asi z 25 metrů, kterou domácí gólman neudržel a míč mu spadl za brankovou čáru. V závěrečné čtvrthodince jsme zdecimované domácí dorazili čtyřmi brankami, vždy po pěkných akcích několika hráčů. Trefili se přitom hlavně střídající hráči, dvakrát J. Pouček, jednou F. Kukla a úplně na závěr po celý zápas aktivní T. Slezák. Po jeho střeleckém zápisu rozhodčí radši utkání ukončil, a to asi čtyři minuty před stanovenou hrací dobou a vysvobodil tak domácí hráče z jejich zmaru.

Branky: 76. 79. Pouček, 33. Vostrý, 42. Ducho, 67. Foltýn, 85. Kukla, 90. Slezák

Sestava: Sláma - Sekýt, Šustr, Chlumecký, Lomoz (70. Stočes) - Vostrý L. (81. Kukla), Foltýn, Fiala (72. Pouček) - Slezák - Ducho (46. Sklenář F.)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904