19.06.2017 13:40

Oba týmy dospělých shodně

Oba týmy dospělých zakončily svoje soutěže shodným výsledkem a také shodně vyhrály na rozstřel ze značek pokutových kopů.

SK Hostomice - SK Nový Knín 3:4 (pk)

Dlouho to vypadalo na výhru s týmem, který už měl jistý sestup ze soutěže. Když v 58. minutě M. Petřík opět proměnil pokutový kop a zvýšil na 1:3, už se zdálo, že si připíšeme plný bodový zisk. Jenže jsme si nepohlídali závěr, domácí stačili vyrovnat. Situaci jsme si ještě zkomplikovali těsně před koncem, když šel pod sprchy naprosto zbytečně po druhé žluté kartě M. Lomoz, smírný výsledek jsme však udrželi. O konečném dělení bodů tak rozhodl rozstřel ze značek pokutových kop, který v jedenácté sérii rozhodl T. Slezák, střelec dalších dvou branek ze hry.

Branky: Slezák 2X, Petřík

Sestava: Petřík - Sekýt (59. Chlumecký), Lomoz, Svárovský, Vlasák - Kozohorský, Fiala, Foltýn, Vostrý L. - Tuháček, Slezák

Sokol Kosova Hora - SK Nový Knín B 3:4 (pk)

Naše Benfika překvapivě s leadrem tabulky také dlouho vedla, rozhodující gól dostala až těsně před koncem zápasu, když už hráči, kteří vůbec nestřídali, byli unaveni. Střelecky se opět zaskvěl T. Slezák, který měl v nohách ranní zápas áčka a který zase dal dva góly. Ke slovu přišel rozstřel, který jsme opět vyhráli a tak si do tabulky připsali také dva body.

Branky: 2x Slezák, Rada

Sestava: Sláma - Sládek, Šustr, Pazderka, Zorek - Kukla, Kuchař, Rada, Vostrý - Vlk, Slezák  

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904