16.08.2013 11:59

Nová Ves B - SK Nový Knín 4-2 (2-2)

Po neuvěřitelně vysokém počtu promarněních šancí a individuálních chybách v obraně jsme v utkání "navíc" prohráli s béčkem Nové Vsi 2-4. S ohledem na některé absence bylo naše mužstvo rozšířeno o hráče širšího kádru.

Do utkání jsem vstoupili aktivně, byli jsme jednoznačně lepším týmem, jenže gólově se ujala až asi čtvrtá naše tutová šance. To si vyměnil se spoluhráči míč v šestnáctce P. Vlk a snadno překonal brankáře domácího týmu, našeho M. Petříka. To se psala teprve asi 15. minuta utkání. Tento úspěch jako by nás uspal, přestali jsme se pohybovat a začali jsme vyrábět jednu žákovskou chybu za druhou. To vyvrcholilo hrubicí M. Šustra, který šel lehkovážně ve vlastní šestnátce do kličky, míč ztratil a pro domácího forwarda nebylo problém skórovat. To nás nepoučilo, vyklidili jsme zcela střed hřiště a výsledkem byla další branka v naší síti. Potom jsme se naštěstí vzchopili a skóre srovnali F. Sklenářem.

Ve druhém poločasu se domácí tým stáhl do obrany, my jsme kombinovali, jenže zase to zakončení! V zahazování příležitostí se vystřídali snad všichni ofezívní hráči. A tak Novovesští využili jedné z chyb v rozehrávce, vyrazili do rychlého protiútoku a obloučkem brankově zakončoval zcela osamocený M. Durdil. Utkání potom až do konce probíhalo podle stejných not. My jsme do domácí hráze bušili jako hluchý do vrat, sem tam se urodila jasná šance, jenže bez užitku, naproti tomu domácí jen občas, ale o to nebezpečněji kontrovali, naštěstí bez gólu. Ten dali až v poslední minutě opět po nepřesné naší přihrávce.

Branky. 15. Vlk, 38. F. Sklenář

Sestava: Weber - Krmela, Chlumecký, Šustr, Stočes - Kozohorský, Plot, Vlk, P. Fiala - Pouček, Dreschsler, střídali K. Vostrý, Kukla, F. Sklenář  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904