07.07.2022 17:40

Nová sezóna

Do soutěží v příští sezóně jsme přihlásili celkem 8 mužstev. Kromě týmu dospělých, který opět bude hrát okresní přebor, to budou dva oddíly dorostu, jeden starších žáků, dva mladších žáků a po jednom v obou přípravkách, tedy starší a mladší. 

U dorostu a u žáků budeme opět spolupracovat na základě výborných zkušeností z uplynulých tří sezón se Sokolem Nová Ves pod Pleší. Dorost A bude zase hrát 1. A třídu, ve které skončil na 6. místě, příští soupeře ovšem ještě neznáme. Dorost B byl nasazen do přeboru okresu Beroun, se kterým budou obě soutěže, tedy i okresu Příbram, spojené. Dnes to vypadá, že soutěž bude hrát kromě nás ještě dalších 13 týmů, samozřejmě pokud se nějaký tým neodhlásí. 

Starších žáků je letos rovněž více než tomu bylo loni. Do přeboru je přihlášeno celkem 15 mužstev, tedy o jedno více než tomu bylo letos. Více týmů je rovněž v přeboru mladších žáků, kam, jak bylo uvedeno, nasazujeme hned dva týmy. O přeborníka bude v této kategorii usilovat 17 družstev.

Obě přípravky budou reprezentovat pouze náš oddíl. Do přeboru starší, který zřejmě bude nejpočetnější, se už přihlásilo 23 týmů, do soutěže mladší přípravky to je 22 mužstev. 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904