01.11.2022 10:45

Není každý týden jen posvícení

SK Nový Knín - SK Petrovice 6:6

Po nepovedené první třetině, kterou jsme prohráli 0:4, se naše starší přípravka vzchopila a postupně začala náskok snižovat. Na víc než na srovnání skóre to ale už nebylo. 

Láz/Obecnice - SK Nový Knín 10:12

Další důležitá výhra mladší přípravky, která znamená, že v tabulce hůř jak šestí skončit nemůžeme. Čeká nás podle všecho postup do jarního finále o přeborníka okresu. 

SK Nový Knín/N. Ves B - Sp. Žebrák 3:0 (1:0)

Výhra rezervních dorostenců je vyhoupla na jeden den na první místo tabulky meziokresného přeboru. Od začátku utkání byli lepším týmem, výsledkem čehož byla branka v síti soupeře asi po čtvrthodině hry. Další šance jsme však neproměnili. Zejména ta, kterou měl P. Hůlka, když se sám řítil na branku hostů, měla skončit gólem. Ve druhém poločase jsme poměrně brzo zvýšili svůj náskok na rozdíl už tří branek. Až teprve tehdy se soupeř dostal do hry, výsledkem jeho snažení však bylo jen dvojí trefení konstrukce naší branky. 

Jilové - SK Nový Knín/N. Ves A 3:2 (3:1)

Starší dorost nastoupil s konkurentem v tabulce pouze v deseti hráčích, čehož domácí využili. Šli jsme sice do vedení, jenže soupeř takřka vzápětí vyrovnal a do přestávky ještě vsítil další dvě branky. Do druhého dějství jsme už nastoupili alespoň v 11, což se promítlo do zvýšení naší aktivity. Snížili jsme z pokutového kopu, jenže to bylo vše, takže jsme si připsali těsnou porážku. 

SK Nový Knín/N. Ves - S. Jesenice 5:1 (2:0)

Utkání o první místo naši starší žáci zvládli. Na soupeře se doslova vrhli a dvěma brankami P. Hůlky jsme šli brzo do vedení, navíc jsme třikrát trefili konstrukci branky. V druhém poločase se hosté snažili o zkorigování výsledku, což se jim poměrně brzo podařilo nejlepším hráčem Zrůbkem. Přežili jsme ještě několik ošemetných situací, pak se nám podařil protiútok zakončený třetí brankou. To se ukázalo jako zlomové, Jesenice na obrat síly už neměla a my jsme do konce zápasu vstřelili ještě dvě pěkné branky. 

SK Nový Knín/N. Ves A - 1. FK Příbram/Pičín V 4:6

Náš tým mladších žáků nepodržel gólman i obrana, takže jsme si v úvodu dali prakticky tři góly z ničeho sami. Pak jsme se ale zlepšili, jenže odvrátit překvapivou prohru se nám už nepodařilo. 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904