04.02.2013 14:30

Na Motorlet jsme nestačili

V chladném a větrném počasí jsme v dalším přípravném utkání prohráli s kombinovaným týmem Motorletu Praha, v jehož sestavě se objevilo hned několik hráčů se zkušenostmi z třetí ligy a dnes hrající divizi, vysoko 0-7.
Krok jsme se soupeřem drželi ještě v prvním poločase, který jsme prohráli 0-2. Na rozdíl od Pražanů jsme svoje šance, do kterých se dostali hlavně Lomoz, Drechsler a Krmela, neproměnili. Ve druhém se již projevila vyšší fotbalovost i fyzická připravennost Pražanů, kteří nám těsně po přestávce během asi šesti minut dali hned tři góly a bylo rozhodnuto.
Takto referoval o utkání Příbramský deník:
První poločas byl více než vyrovnaný s možnostmi na obou stranách hřiště. Rozdíl obou týmů byl ve finální přihrávce.
Domácí se do zakončení dostávali, přestože často nemířili přesně, hostům vždy chyběl pověstný půlkrok.
Motorlet se dokázal prosadit v závěru poločasu a hned dvakrát. Nejprve sklapla ofsajdová past na prázdno, přestože hosté proti výroku asistenta rozhodčího protestovali a čtyři útočníci se valili na samotného brankáře. Sice trochu s problémy, ale poradili si. Druhý gól padl po rohu, kdy se domácí hráč opřel do míče z voleje na hranici šestnáctky a poslal jej k tyči.
Ve druhé části již dominovali domácí ve všech směrech. Byli pohyblivější, důraznější a přesnější. Jejich náskok rychle narostl na 5:0 a v samotném závěru ještě přidali navrch další dva zásahy.
Sestava: Weber - Svárovský, Tomeček, Chlumecký, Ducho (75. F. Sklenář) - Plot (46. Stránský), Bouška - Krmela, F. Sklenář (V. Sklenář), Lomoz - Drechsler

(mak)

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904