08.03.2015 08:13

MFK Dobříš B/Nová Ves - SK Nový Knín 2:5 (1:2)

V dalším přípravném utkání proti nám nastoupila dobříšská rezerva posílená o několik hráčů Nové Vsi, přesto jsme byli po věšinu utkání jednoznačně lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli vysoko 5:2.

Od samého začátku byla aktivita na našich kopačkách a už v 6. minutě jsme šli do vedení. Po pěkné kombinaci ve středu hřiště přišla přihrávka na rozběhlého R. Vlasáka na levé straně, jeho centr našel v šestnáctce přes celé hřiště naběhlého Š. Chlumeckého, který nekompromisně zavěsil. Neuteklo ani dalších šest minut a už jsme vedli 2:0 po takřka stejné akci, na jejímž konci byl tentokrát P. Fiala. Další šance jsme už do zdárného zakončení nedotáhli a tak v závěru poločasu ke slovu přišli domácí borci. K exekuci trestného kopu se postavil M. Liška, první jeho střela šla do zdi, od které se míč odrazil ke stejnému hráči a ten na druhý pokus snížil na rozdíl jediné branky.

Ve druhém poločase byla naše převaha ještě markantnější. Na 3:1 jsme zvýšili po individuální akci J. Ducha, který pronikl zleva k brankové čáře a odtud přihrávkou pod sebe našel T. Slezáka, který se nemýlil. Náskok pak zvýšil F. Kukla, který zakončoval do prázdné branky po přihrávce P. Fialy zprava. Na druhou branku soupeře jsme ještě odpověděli průnikem M. Lomoze, který zakončoval zpoza hranice šestnáctky přízemní střelou k levé tyči, na kterou domácí gólman neměl nárok.

Branky: 6. Chlumecký, 13. Fiala, 52. Slezák, 62. Kukla, 75. Lomoz

Sestava: Skála - Sekýt, V. Sklenář, Chlumecký, Lomoz - Fiala, Foltýn, Slezák, Vlasák - Ducho, Vlk, střídali Kukla, Stočes, K. Vostrý

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904