16.09.2013 09:37

Krásná Hora - SK Nový Knín 5:2 (3:2)

Skvělý začátek, špatný konec, tak se dá charakterizovat průběh dosavadních utkání našeho béčka v letošním ročníku. Platí to i o utkání v Krásné Hoře, když jsme brzo dali dva góly, abychom pak soupeři dovolili vývoj utkání otočit a domů jeli s ohled na průběh s přídělem neuvěřitelných pěti gólů!

Úvod zápasu byl doslova z oblasti snů. Neutekla ani půl minuta a už jsme vedli 1:0. To S. Stránský obral o míč domácího stopera a sám před brankářem zakončil. Neuteklo ani sedm minut a už jsme vyhrávali o dva góly. Opět S. Stránskému se vyplatil presink, obral o míč váhajícího obránce s rozehrávkou, postupoval sám na domácí svatyni, našel v malém vápně zcela volného Š. Hrubého, který do prázdné branky zvyšoval na 2:0. A vedení mohlo být ještě vyšší! Do šancí se dostávali další naši hráči, jenže už tak úspěšní nebyli. Snad největší příležitost asi v 15. minutě zahodil M. Mařík, který na bodu pokutového kopu byl zcela sám, jenže jeho ne příliš umístěnou střelu tentokrát brankář zneškodnil.

Jako bychom tak urazili fotbalového Pána Boha, od té doby byli domácí lepší zejména díky vyšší agresivitě. Ta se jim vyplatila hned při prvním gólu. Domácí útočník po centru zprava totiž doslova dostrkal našeho beka i s míčem do branky (faul?). Vyrovnání přišlo vzápětí, když se domácí záložník opřel do míče asi z třiceti metrů, ten před našim gólmanem ještě zaplaval a bylo to 2:2. Třetí branku jsme dostali po naší chybě v rozehrávce v domácím vápně, následoval brejk, narážečka na středu hřiště a výsledek byl po necelých 15 minutách zcela obrácený! Do konce poločasu diváky slavící místní pouť zaujaly ještě dvě situace. Nejprve vyrovnat mohl D. Patetl, který z trestného kopu trefil dolní část břevna, odtud míč putoval na čáru, ale místo do sítě se odrazil zpět do pole a domácí hráči ho odkopli do bezpečí. Krásnohorské příznivce poté "pobavil" domácí hráč, který dostal těsně před přestávkou ideální přihrávku, naše branka na něho doslova zívala, jenže on snad jen z pěti metrů vysoko přestřelil.

V druhém poločasu se dál střídaly nebezpečné situace na obou stranách, šťastnější ale opět byli domácí borci. Tento fakt nejlépe charakterizuje asi desetiminutový úsek uprostřed druhé půle. Když po rohu hlavičkoval osamocený M. Petřík těsně nad, přišel další únik domácího útoku a už to bylo o dva góly. Snížit po chvíli mohl S. Stránský, jenže jeho střela asi z deseti metrů třela jen pravou tyčku. A pak domácí zase po brejku zvyšovali už na nezasloužených 5:2! Obě mužstva se dál snažila o útočný fotbal, do konce se však už skóre neměnilo.

Branky: 1. Stránský, 8. Hrubý

Sestava: Sláma - Sládek, Petřík, Pouček, Stočes (62. Reisser) - Patetl, Rákosník, Kukla - Stránský, Hrubý, Mařík

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904